Basin ChemEco nv

Gravestraat 7A
B-8750 Wingene
België

T: +32 (0) 51 65 00 10
F: +32 (0) 51 65 81 05
W: www.basin.be

Met 60 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van lijmen, vernissen, oliën en beitsen in de meubel- en parketsector is BASIN ChemEco, een Belgisch bedrijf met een infrastructuur van 11.000 m2 en een totale bedrijfsoppervlakte van ongeveer 5 hectare, gekend voor haar betrouwbare producten en prestatiegerichtheid.

Bij BASIN streven we naar een optimale kwaliteit en innovatie en dit alles met respect voor het milieu. Zowel in de meubel- als in de interieur- en parketindustrie doet men beroep op onze service en producten. Schrijnwerkers, parketteurs, meubelfabrikanten en industriëlen: allen vinden bij ons de geschikte kleur, vernis of lijm voor hun diverse realisaties. Wij bieden een volledig gamma aan zodat u een geschikte afwerking voor uw project kunt kiezen.

Dankzij haar strategische ligging nabij Brugge, is BASIN ChemEco in staat om haar producten wereldwijd te leveren.

Nieuws gerelateerd aan Basin ChemEco nv

UNIK OIL green+

Hout beschermen én kleuren op ecologische wijze

Hout beschermen en kleuren in één laag? Het kan met de nieuwe UNIK OIL green+ van BASIN. Meer nog: met deze revolutionaire olie kunnen professionelen inspelen op de ecologische verwachtingen van hun eindklanten. De basis van dit unieke product bestaat immers uit een mengsel van natuurlijke en plantaardige oliën.

Lees meer »
Basin ChemEco

Alle goede dingen bestaan in drieën

De markt van parketlijmen is in volle ontwikkeling, zo ook bij Basin ChemEco. Deze Belgische producent van houtafwerkingsproducten heeft haar bestaande gamma net versterkt met een gloednieuwe lijm. Hierbij staan ecologie en gebruiksvriendelijkheid opnieuw centraal, zonder u daarbij blauw te betalen. 

Lees meer »