Beltrami

Venetiëlaan 22
B-8530 Harelbeke

T: 056/23 70 00
E: info@beltrami.be
W: www.beltrami.be

Beltrami is een internationale groothandel in natuursteen voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding en interieurafwerking (keukens, badkamers, trappen, …) over bekleding van het terras, de oprit en bestratingen tot gevelbekleding en buitenafwerking (trappen, zwembadboorden, etc.). Met ruim dertig jaar ervaring en expertise is Beltrami een absolute koploper in de natuursteensector. De focus ligt op innovatie en kwaliteit, wat zich uit in unieke afwerkingen, speciale formaten, nieuwe toepassingen en de introductie van bijzondere, kwalitatieve natuursteensoorten.

Showroom en Stone Gallery
Beltrami verwelkomt je graag in de toonzaal met aangelegd tuinpark en gloednieuw Stone Gallery in Harelbeke waar tal van zorgvuldig uitgekozen en bijzondere natuursteensoorten, afwerkingen en formaten in een sfeervol kader worden gepresenteerd. In de 1650m2 showroom kunt u een unieke wandeling maken langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen, terwijl onze adviseurs u met passie en kennis uitleg geven over natuursteen. Ga ook eens langs in de ruime voorraad tegels en platen en kies zelf uw eigen stukje natuursteen uit. Ontdek in primeur het state-of-the-art Stonelab en het gloednieuwe Stone Gallery! Showroom enkel op afspraak.


Nieuws gerelateerd aan Beltrami

Ierse Blauwe Hardsteen

Voor elk interieur een passende Ierse Blauwe Hardsteen

Al eeuwenlang wordt Ierse Blauwe Hardsteen gebruikt om interieurs een natuurlijke en stijlvolle uitstraling te geven. De vloer speelt daar uiteraard een heel belangrijke rol in. Vloertegels in Ierse Blauwe Hardsteen bestaan in zoveel verschillende formaten en afwerkingen dat er voor elk interieur een passende steen te vinden is.

Lees meer »
Natuursteen

De nieuwste vloertrends in natuursteen

Al meer dan 30 jaar behoort Beltrami tot de top in natuursteen voor binnen en buiten. Het natuursteenbedrijf gaat steeds op zoek naar nieuwe materialen, toepassingen, afwerkingen en formaten. Zo brengen ze het nieuwste van het nieuwste op de markt. De trends volgen ze dan ook op de voet.

Lees meer »