DEWECO FLOOR SOLUTIONS

Herman De Nayerstraat 9D
2550 Kontich

T: +32 3 455 56 36
E: info@deweco.be
W: www.deweco.be

DEWECO is uw expert voor industriële en design kunststofvloeren van topkwaliteit. Bovendien kunt u bij ons terecht voor wand- en vloercoatings. Onze VCA-gecertificeerde experts plaatsen uw vloeren snel, feilloos en met een minimum aan breek- of sloopwerk.

DEWECO staat voor kwaliteit en duurzaamheid. U heeft ruime keuze uit de beste materialen en afwerkingen tegen een eerlijke prijs. Bovendien geniet u van een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en klantvriendelijke opvolging.

INDUSTRIËLE KUNSTSTOFVLOEREN
Bent u op zoek naar veilige, hygiënische en makkelijk te onderhouden vloeren en coatings voor uw industrie? Onze industriële kunststofvloeren zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, stofvrij, slijtvast en voldoen aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorschriften. Bovendien heeft u de keuze uit diverse gladde, antislip- en hittebestendige afwerkingen.

Wij bieden onder meer vloeren aan voor voedselveilige omgevingen zoals keukens, bakkerijen en slagerijen, maar ook voor garages, sanitaire ruimten, zorg- en industriële werkomgevingen. Onze industriële acrylaatvloeren kunnen in 1 dag geplaatst worden over uw bestaande ondergrond met een minimum aan breek- of sloopwerk. Na slechts 2 uur kunt u uw vloer alweer belasten.

DESIGN GIETVLOEREN
Wilt u het interieur van uw horecazaak, winkel, showroom of kantoor een nieuwe uitstraling geven? Onze design gietvloeren ogen strak, bieden veel loopcomfort, zijn combineerbaar met vloerverwarming en verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren, met matte of hoogglanzende afwerking. Bovendien zijn ze duurzaam, naadloos en kleurvast.

Wij plaatsen uw design gietvloer bovenop uw bestaande vloer met een minimum aan breek- of sloopwerk. Eventuele oneffenheden worden tijdens de plaatsing weggewerkt. In minder dan een week heeft u een prachtige nieuwe designvloer!

Heeft u vragen of interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!


Nieuws gerelateerd aan DEWECO FLOOR SOLUTIONS

Dewefloor AC

Dewefloor AC populair in de industrie

Kunststofvloeren zijn ‘hotter’ dan ooit. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren hadden al heel wat zieltjes gewonnen in de industrie – vooral in de voedingssector – maar tegenwoordig zijn ze ook in de residentiële markt erg gegeerd.

Lees meer »