Forinn B.V.

Industrielaan 10
Postbus 36
5720 AA
Asten

T: 0493-671167

Forinn B.V. is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor de Woning-, Projectinrichting en Parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van Forinn bestaat uit een klantgerichte benadering, optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie en Wepro rail & roede en horrenprogramma. Forinn werkt voortdurend aan de verbetering van producten en diensten en streeft ernaar om samen met hun klanten “buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen”. De hoofdvestiging is gesitueerd in Asten. Daarnaast zijn er Forinnstores in Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth, Ridderkerk en Zwolle.

Forinn, partner voor vloer & raam.


Nieuws gerelateerd aan Forinn B.V.

Metropolitan collectie

Metropolitan collectie

Forinn heeft een nieuwe vloerencollectie in het assortiment: De Metropolitan Collectie. De Metropolitan bestaat uit 3 collecties: Metropolitan Gluedown, Metropolitan Uniclic en Metropolitan Rigid. Elke collectie heeft 9 verschillende designs en bied voor elke ruimte en situatie de juiste oplossing.

Lees meer »
Forinn

Stralon en Saffier blikvangers op Incoda

Na de recente overname door Uzin Utz Nederland BV, pakken Forinn BV, Bosgoed Groothandel en het moederbedrijf op Incoda uit met een gezamenlijke stand. Daar zullen ook de vernieuwde laminaatcollectie Saffier en de drie nieuwe vinylvloeren van Stralon de nodige aandacht krijgen.

Lees meer »

Forinn & Bosgoed breiden hun PVC collectie verder uit!

Voor elk interieur biedt Stralon een passende vloer. De drie collecties Wood Triple XL, Wood Pro en Stone Pro bieden talrijke mogelijkheden voor woon- en werkruimte. De combinatie van klassiek en contrastrijk creëert een eigenzinnige sfeer. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail: natuurgetrouwe dessins met een voelbare structuur.

Lees meer »