Ri.Pa.

Dendermondsesteenweg 60-62
9270 Laarne-Kalken
België

T: +32 9 337 97 43
E: info@tiletradecenter.be
W: www.tiletradecenter.be

Ri.Pa. is sinds 1970 een gespecialiseerde groothandel in vloer- en wandtegels, samengesteld parket en laminaat.

Via onze eigen B2B-toonzalen in Kalken, Antwerpen, Roeselare en Gooik zorgen wij voor maatwerk naar uw wensen. Deze Tile Trade Centers zijn hubs waar professionals zich laten inspireren en elkaar kunnen ontmoeten. Architecten, projectontwikkelaars, aannemers en vloerders kunnen hun klanten doorsturen voor keuzebepalingen. Wij zorgen steeds voor een vakkundige toelichting inzake technische mogelijkheden, esthetisch advies en kleur.
Onze innovatieve toonzalen laten toe om per fabrikant een zeer groot assortiment te tonen. Met deze unieke opbouw zorgen we voor een permanente tegelexpo waar interieurtrends en traditie elkaar aanvullen. Dankzij onze 360° aanpak zorgen wij voor een totaaloplossing met een persoonlijke klantenbegeleiding, ervaren en professionele verkopers en een stipte administratieve opvolging achteraf. Uw vertrouwen is voor ons heilig en net daarom onze grootste zorg.

Indien u geïnteresseerd bent in onze unieke manier van werken en ons graag beter wil leren kennen, bent u altijd welkom in onze Tile Trade Centers. Maak bij voorkeur een afspraak met één van onze medewerkers, zo garanderen we u de beste service.

Nieuws gerelateerd aan Ri.Pa.

Ri.Pa.

Interieur doorgetrokken tot buiten

Voor de ‘Bouwcampus’ van de Conferatie Bouw Limburg koos de bouwheer samen met HVC architecten vloeren van Ri.Pa. uit Kalken. Een doordachte keuze, gezien deze leverancier innovatie met continuïteit combineert.

Lees meer »