Solidor

Kouterstraat 11b
B-8560 Wevelgem

T: +32 56 41 35 70
F: +32 56 40 37 68
E: info@solidor.be
W: www.solidor.be

Solidor Rubber & Products, gevestigd in het West-Vlaamse Wevelgem, is een gerenommeerd fabrikant van rubber– en kunststof producten/oplossingen voor een ruime keuze aan toepassingen in de bouw, machinebouw, chemische nijverheid, voedingsindustrie en andere sectoren. Naast een ruim aanbod aan eigen producten en standaardoplossingen wordt bijzonder veel aandacht besteed aan specifieke oplossingen op maat van de individuele klant.

REGELBARE TERRASDRAGERS VOOR HOUTEN TERRASSEN

Solidor terrasdragers zijn traploos in hoogte verstelbaar van 1 cm tot 1 meter. Ze worden in heel Europa toegepast voor het ophogen en pas brengen van houten terrassen, plankenvloeren, metalen roosters en kunststof PVC planken. Draagvermogen en weerstand tegen veroudering zijn optimaal gegarandeerd (WTCB testrapporten ter beschikking).

REGELBARE TEGELDRAGERS VOOR BETON OF KERAMISCHE TEGELS

Regelbare tegeldragers van Solidor zijn traploos in hoogte verstelbaar van 1 cm tot 1 meter. Ze worden in heel Europa toegepast voor het ophogen en pas brengen van terrassen, tegels, metalen roosters en kunststof PVC planken. Draagvermogen en weerstand tegen veroudering zijn optimaal gegarandeerd (WTCB testrapporten ter beschikking).

Nieuws gerelateerd aan Solidor

Solidor

17 millimeter opent een wereld van mogelijkheden

17 millimeter. Meer ruimte heb je niet nodig om met gebruiksvriendelijke, veelzijdige en regelbare terrasdragers aan de slag te gaan. De Premium-terrasdragers zijn de nieuwste innovatie van Solidor, sinds 1978 pionier in het vak en marktleider in de Benelux. Extra nieuwe functies maken de installatie van elk terras nog sneller en eenvoudiger.

Lees meer »
Solidor

Kleine terrasdragers vereenvoudigen installatie

17 millimeter: dat volstaat om met snel te plaatsen, veelzijdige terrasdragers aan de slag te gaan. De Premium-terrasdragers van Solidor zorgen via diverse nieuwe functies (zoals een automatische hellingcorrector) voor een nog eenvoudigere installatie van terrassen. 

Lees meer »
Solidor

Handige terrasdragers voor heel lage hoogte

Gebruiksgemak is een eigenschap die ook vloerders ten zeerste appreciëren bij innovatieve oplossingen. Daarom gaan ze tegenwoordig graag aan de slag met Premium. Deze handige terrasdragers van Solidor maken een snelle installatie van terrassen eenvoudiger.

Lees meer »