Sortimo

Sortimo Belux
Schaarbeeklei 491
1800 Vilvoorde
Tel.: 02 / 355 03 70
Fax. : 02 / 355 03 71
info@sortimo.be

Sortimo West
Gentseweg 749
8793 Sint-Eloois-Vijve
Tel. : 056 / 61 17 65
Fax.: 056 / 60 65 11
info@sortimo.be

Sortimo Oost
Industrieweg 49/7
3980 Tessenderlo
Tel. : 013 / 22 90 45
Fax.: 013 / 22 90 46
info@sortimo.be

Gratis telefoonnummer 0800 857 59
Gratis faxnummer 0800 857 60

Op maat
Sortimo is dé specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. De wereldwijde markt- en technologieleider biedt branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit voor toepassing in service, het midden- en kleinbedrijf in diverse sectoren en in de industrie. Voor elke professional met een bedrijfswagen geldt dezelfde regel: met een proper, ordelijk voertuig maakt u een goede eerste indruk bij de klant. Bovendien kan de inrichting van het bedrijfsvoertuig mee worden opgenomen in uw leasingcontract.

Veiligheid eerst
De inrichtingen zijn gemaakt uit een combinatie van pvc, aluminium, staal en composiet, waardoor ze licht en toch stevig zijn. Om die stevigheid én de veiligheid van het materiaal te verzekeren, is de uitrusting aan verstevigingsbalken, zijwanden én in de vloerplaat met inslagmoeren bevestigd. In een crashtest worden alle producten grondig getest en gescreend. Met een bedrijfswageninrichting van Sortimo slaapt u op beide oren; de uitrusting blijft onder alle omstandigheden veilig vastzitten. De systemen van Sortimo hebben een lange levensduur en kunnen worden hergebruikt.

Demo
Sortimo is de partner waarop u kunt rekenen. Welke bedrijfswagen ook, constructief overleg met Sortimo leidt gegarandeerd tot de best passende inrichting én dus ook tot een optimale mobiele werkplaats.
Zo komt één van onze vertegenwoordigers graag in uw atelier of op de werf langs met een demowagen voor een vrijblijvende demonstratie, waar in het land u ook aan de slag bent. Ter plaatse wordt de inrichting in 3D uitgetekend en meteen de prijs berekend.

One-stop-shop
Bij Sortimo kan de professional terecht voor de volledige uitrusting nodig in en om de bedrijfswagen. Van signalisatie, dakdragers, glasrastelen en omvormers tot belettering … one-stop-shop Sortimo zorgt voor een perfecte uitvoering.

In België telt Sortimo drie vestigingen met kantoren, showroom op afspraak en volledige uitgeruste werkplaats voor de ombouw van bedrijfsvoertuigen. Station Centrum is gelegen in Vilvoorde, Station West in Sint-Eloois-Vijve en Station Oost in Tessenderlo.


Nieuws gerelateerd aan Sortimo

Middelgrote Vlaams-Brabantse Gazellen

Dubbelslag! Sortimo Belux valt in de prijzen

Het jaar is amper een dikke maand ver en Sortimo, gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, sleepte al twee prijzen in de wacht. Prijzen van verschillend allooi, maar allebei bijzonder naar waarde geschat.

Lees meer »
Sortimo

Meer dan een inrichting

Sortimo is dé specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. De wereldwijde markt- en technologieleider biedt branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit, en dat voor servicetoepassingen, kmo’s in diverse sectoren en de industrie.

Lees meer »