Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41a
9051 Gent

T: +32 (0)9 222 58 48
F: +32 (0)9 222 33 80
E: be@uzin-utz.com
W: www.uzin-utz.com


Als totaalaanbieder van zekere oplossingen voor de installatie van elk type vloer, is Uzin Utz België uw unieke partner. De know-how van Uzin Utz België inzake voorbereiding van de ondergrond, verlijming, afwerking, onderhoud en renovate van alle type vloeren is hoogstaand. Deze gaat van elastsche vloeren en tapijt over parket tot keramische en stenen vloeren. Elke dag wordt u als klant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Elk project is anders en vraagt vakmanschap, ervaring en een oplossing op maat. Doe beroep op Uzin Utz België.

Bij Uzin Utz België komen de klanten altijd op de eerste plaats. Wij steunen en begeleiden onze klanten op de weg naar succes. Dit betekent:
• We staan dichtbij hen en hebben een hoogprofessionele adviserende aanpak.
• We steunen hen als echte partners – want we zijn succesvol als zij dat ook zijn.
• We passen onze producten aan waar nodig, zodat ze voldoen aan de noden van de klant.
• We bieden hen de beste oplossing voor elk project – ook bij uitzonderlijke uitdagingen.
• We zijn er voor hen wanneer ze ons nodig hebben – en leveren het juiste product op het moment dat zij het nodig hebben.

Uzin Utz België is een dochteronderneming van de Duitse Uzin Utz Groep.
Met de merken UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo, codex en RZ levert Uzin Utz België een compleet
assortment voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking,
parket, tegels en natuursteen. Dit geeft de professionele vakman de zekerheid dat hij bij alle vragen rondom het thema ‘vloeren’ een competente en betrouwbare partner heeft.

Nieuws gerelateerd aan Uzin Utz België

Arturo

‘Met Arturo krijgt elke ruimte de juiste sfeer’

Een vloer is de belangrijke functionele basis van elke ruimte, maar functionaliteit gaat zeker niet alleen over praktische aspecten. Een vloer bepaalt ook de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin je woont, werkt en leeft. En dat is exact wat een Arturo vloer aan de ruimte toevoegt.

Lees meer »
Uzin Utz België

Duurzame partner voor elke vloer

Sinds 1 januari opereert Unipro-België onder de naam Uzin Utz België. De nieuwe generatie van de eigenaarsfamilie Utz die het roer van het Duitse moederbedrijf Uzin Utz AG heeft overgenomen, wil immers een duidelijke naam in de markt zetten om de groei te consolideren.

Lees meer »