‘Met Arturo krijgt elke ruimte de juiste sfeer’

Een vloer is de belangrijke functionele basis van elke ruimte, maar functionaliteit gaat zeker niet alleen over praktische aspecten. Een vloer bepaalt ook de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin je woont, werkt en leeft. En dat is exact wat een Arturo vloer aan de ruimte toevoegt.

Geen vloer is hetzelfde. Onder andere de omgeving, de plek in het gebouw, het gebruik en de belasting zijn bepalend voor de opbouw en afwerking van de vloer, waar Arturo maximaal op inspeelt. Of uw project nu een productieruimte, magazijn, parkeergarage, winkel, school, gezondheidscentrum, zorggebouw, kantoor of woning betreft: Arturo biedt voor iedere situatie een passende oplossing.
Bijna geen enkele vloerafwerking laat zich zo optimaal aanpassen aan de individuele omstandigheden en klanteisen als vloeren op basis van polyurethaan- of epoxyhars. Arturo Vloersystemen worden in meerdere lagen aangebracht. Eerst zorgen de primer en de schraaplaag voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Vervolgens zorgt de gietvloer voor de gewenste vloereigenschappen. Als laatste zorgt de toplak voor de gewenste optiek en bescherming van de vloer. Alle vloersystemen van Arturo worden naadloos aangebracht en zijn eenvoudig te reinigen met een optimale duurzaamheid als resultaat. Wensen en eisen rondom chemische, mechanische of thermische bestendigheid, slipvastheid, elektrisch geleidende eigenschappen, UV-stabiliteit of contactgeluidisolatie kunnen perfect met de Arturo Vloersystemen worden ingevuld. De Arturo Vloersystemen bieden oneindige designmogelijkheden. Welke wens u ook heeft op het gebied van kleur, betonlook, flakes, decofolie of individueel design; met Arturo krijgt elke ruimte de juiste sfeer.

Arturo is een merk van Uzin Utz België nv. Met de merken UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo, codex en RZ levert Uzin Utz België een compleet assortiment voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.    

Arturo Arturo Arturo Arturo Arturo

Tekst: Uzin UTZ  Beeld: Arturo