Nog meer visibiliteit voor vloer- en wandbekleding

Een (ver)bouwproject krijgt maar de nodige allure met de juiste keuze van vloer- en wandbekleding. Vandaar dat bouwhandelpartner Verhelst al jaren een breed assortiment van deze producten in het gamma heeft opgenomen. Sinds kort kunt u eveneens in het verkooppunt van Brugge ontdekken wat de firma op dit vlak allemaal te bieden heeft. 

Verhelst
Verhelst vond vorig jaar eindelijk een prachtige zichtligging aan de nieuwe invalsweg in Brugge, namelijk de Bevrijdingslaan aan het Waggelwater.

Groep Verhelst is al vier generaties lang een veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner voor iedereen die bezig is met (ver)bouwen. “Van particulier tot professional: we bieden elk wat wils”, vertelt Geert Kesteloot. “Meer nog: voor elke schakel in dergelijke projecten hebben we een firma in de groep die voor de gepaste oplossing zorgt. Verhelst Bouwmaterialen heeft zeven vestigingen in West-Vlaanderen en één in Drongen. Vijf locaties beschikken over een ruime tegelshowroom met buitententoonpark. Twee hebben basispresentaties voor buiten.”

Verhelst
In de nieuwe locatie werd een tegelshowroom van 800 m² ingericht.

Nu ook vloerbekleding in Brugge
Sinds de jaren negentig bouwde Verhelst Bouwmaterialen haar Brugse vestiging, gespecialiseerd in pleister en platen, met succes uit. De bestaande locatie groeide danig uit haar voegen, waardoor de behoefte voor een nieuwe uitvalsbasis zich opdrong. Na lang zoeken vond Verhelst vorig jaar eindelijk een prachtige zichtligging aan de nieuwe invalsweg in Brugge, namelijk de Bevrijdingslaan aan het Waggelwater. Geert Kesteloot: “Op deze gemakkelijk te bereiken locatie hebben we de mogelijkheid om een vollediger gamma aan te bieden voor nieuwbouw en typisch Brugse renovatieprojecten. In eerste instantie zijn we gestart met een gloednieuwe tegelshowroom van 800 m². Vervolgens hebben we een bouwshop van ruim 1.000 m² ingericht waar de professional een uitgebreid assortiment in de rekken vindt. En recentelijk werd de kers op de taart gezet met een buitententoonpark van 600 m² met kleiklinkers, terrastegels, natuursteen, kunstgras, ….” 

Verhelst
Verhelst Bouwmaterialen laat elke tegelsoort voor vloer en wand tot de verbeelding spreken, en dit zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Advies staat centraal
Verhelst heeft creatief, innovatief en interieurgericht heel wat expertise te bieden. Ook op het vlak van wand- en vloerbekleding. Showroomverantwoordelijke Gaby Stock: “Verhelst bouwt immers al jarenlang knowhow op over de mogelijkheden van chape, tegels, architectonisch beton, gevelplaten en natuursteenwerk. Vloerders, architecten en aannemers kunnen op onze ondersteuning rekenen om hun particuliere klanten bij hun persoonlijke keuze te adviseren. Ons team van vakkundige medewerkers staat de eindklant bij en zoekt mee naar de meest passende oplossing. De showroom in Brugge is een plek van inspiratie en bruisende tegelideeën. We laten elke tegelsoort voor vloer en wand tot de verbeelding spreken, en dit zowel voor binnen- als buitentoepassingen. In keramiek, natuursteen, beton en zelfs parket!” Eind september opent Verhelst trouwens in Kuurne eveneens een tegeltoonzaal, vervolgt Geert Kesteloot. “Beleving, inspiratie, hoogwaardige producten en vakkundig advies zullen er, net als in alle andere tegeltoonzalen, de belangrijke pijlers vormen.”    

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Groep Verhelst