Parket volgens de regels van de kunst

Hoe groot en gevarieerd het aanbod aan vloerbekleding ook is, niks kan tippen aan authentieke eiken vloeren. De grote troef van parket is dat ze elk type interieur een warme en statige uitstraling geeft. Natuurlijk bepaalt de kwaliteit van het hout in grote mate het uitzicht en de levensduur. Vandaar dat u best met een gereputeerde aanbieder in zee gaat. Zoals Nobel Flooring dat de wensen van de klant verenigt met de traditie en kennis die al meer dan een eeuw door de familie in stand wordt gehouden.

Nobel Flooring

Al sinds 1890 is de familie Nobel actief in hout, maar het accent kwam geleidelijk op ambachtelijk parket te liggen. “Niet zomaar eender welk parket”, vertelt medezaakvoerder Maarten Van Imschoot. “Wij gebruiken immers uitsluitend onverwoestbare eik van duurzaam beheerde Franse bossen. We selecteren elke eiken plank handmatig en zoeken hierbij naar eenheid, duurzaamheid en degelijkheid. Klanten kunnen het formaat van de eiken planken, het karakter van de vlammen en knopen, de kleur en het legpatroon zelf kiezen. Elke eiken vloer van Nobel is dus uniek! Alle producten worden in ons atelier in Minderhout gemaakt. We zorgen voor een perfecte afwerking, inclusief een slijtlaag van 4 mm of meer en meerdere beschermlagen in olie. Hierdoor is het parket perfect bestand tegen moddervoetjes, plakkende kinderhanden en vallende etenswaren. Niet onbelangrijk: het plaatsen gebeurt eveneens door onze eigen mensen die nauwgezet en netjes te werk gaan. Zo creëren we een parket dat een echt wow-effect genereert!”   

Nobel Flooring
Klanten kunnen het formaat van de eiken planken, het karakter van de vlammen en knopen, de kleur en het legpatroon zelf kiezen.

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Nobel Flooring