Adverteren

Adverteren in het vaktijdschrift Vloervak
Vloervak is een veelzijdig tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actuele projecten en ontwikkelingen rondom de gehele vloerensector.

VLOERVAK richt zich zowel in print als online op de (tussen)handel, de verwerkende specialisten en leveranciers in hout, parket, natuursteen, keramiek, pvc, kurk. Daarnaast richt VLOERVAK zich op de voorschrijvende markt; architecten, studiebureaus en projectontwikkelaars, bouwbedrijven, opdrachtgevers, brancheorganisaties, overheden, toeleveranciers en andere professionele verantwoordelijken.

Ook u, als gerenommeerde speler kunt uw bedrijf en diensten op exclusieve en toonaangevende wijze presenteren aan een zeer geïnteresseerde en gerichte lezersdoelgroep. Benader de markt op stijlvolle wijze met Interieurbouw.

Neem voor meer informatie contact op met:

Freddy Fierens, f.fierens@louwersmediagroep.be

Wim Fierens, w.fierens@louwersmediagroep.be

of bel +32 50 36 81 70


Surf naar de meest complete startpagina voor de vloerindustrie: www.vloervak.be 

U kunt op deze site de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er deze site, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare startpagina in de sector.


Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.be
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?