De op maat gemaakte afvoergoten in roestvrij staal van Sandstra zijn geschikt voor alle types vloeren.

00:55
14-07-2020

Afvoergoten in rvs: de garantie op kwaliteit

Van studie tot installatie in eigen beheer

Afvoergoten zijn onmisbaar in de meest uiteenlopende omgevingen. Met de oplossingen van Sandstra uit Roeselare, kies je voor kwaliteit. De op maat gemaakte afvoergoten in roestvrij staal zijn geschikt voor alle types vloeren. Bovendien worden ze door eigen mensen geplaatst: de garantie op kwalitatieve afvoersystemen die jarenlang meegaan.

De engineering gebeurt altijd in functie van de toekomstige debieten, de soorten afvalstromen, al dan niet aanwezig residu, belastingsklasse en zo meer.

 

Als specialist in maatwerk voor afwateringssystemen en aanrijbeveiliging is Sandstra al jarenlang de vaste partner van heel wat bedrijven in de voeding- en farma-industrie. Ook horecabedrijven, grootkeukens en cateraars vinden steeds vaker hun weg naar deze firma. “Sinds we begin dit jaar een vestiging in Roeselare hebben geopend, is het klantenbestand in België sterk aangegroeid”, vertelt zaakvoerder Willem Verstraete. “Zo realiseerden we intussen verschillende projecten bij gereputeerde voedingsproducenten en brouwerijen. Denk maar aan Greenyard, Westfro, Clarebout, Plukon, Croky, Ardo, Lutosa, Coca-Cola, Brouwerij Haacht, Brouwerij Verhaeghe, Brouwerij Huyghe, Heineken, enzovoort. Vooral onze aanpak van a tot z slaat aan: studie, productie en installatie gebeurt door eigen mensen. Elk aspect is voor ons belangrijk. We spreken pas van een geslaagd project als het ontwerp en de ontwikkeling van het product nauwkeurig zijn uitgevoerd en daarna alles ook correct is geplaatst. Achter deze filosofie gaat veel kennis schuil. De engineering gebeurt altijd in functie van de toekomstige debieten, de soorten afvalstromen, al dan niet aanwezig residu, belastingsklasse en zo meer. Natuurlijk nemen we ook altijd het type vloer in acht. Beton, (industriële) tegels, epoxy of PU: wij vinden altijd de gepaste oplossing.”   

Tekst: Els Jonckheere Beeld: Sandstra

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: Sandstra

Vloervak partners