Mac Lean
01:05
31-01-2019

Alles begint met een idee

Door de jaren heen heeft Mac Lean zich ontpopt tot een betrouwbare leverancier van bouwmaterialen voor zowel de vakhandel als doe-het-zelvers. Op de internationale vloerenbeurs Domotex, die wordt gehouden van 11 tot 14 januari 2019 in Hannover, zal het bedrijf zich vooral focussen op zijn aanbod van randartikelen voor vloeren, zoals ondervloeren, plinten en accessoires. 

Vochtbestendige plinten
Naast verschillende types ondervloeren, stelt Mac Lean op Domotex ook zijn aanbod plinten voor. Johan Dikkeboom, Commercial Director: “Wij leveren zowel onze eigen plinten, onder het Mac Lean label, als plinten onder private label en volgens de specificaties van onze klanten. Uitbreiding is er in vochtbestendige plinten voor de LVT- en PVC-vloeren. De markt wordt nog gedomineerd door plinten in MDF. Daar bieden we dus een vochtbestendig alternatief voor, bestaande uit kunststof. Deze plinten bestaan voor een groot deel uit hergebruikt materiaal. Ze zijn beschikbaar in het wit en in verschillende decors en nerfpatronen.”

Mac Lean

Vloeren aan de wand
Eén van de nieuwe interieurtrends is het aanbrengen van kliklaminaat op muren of wanden. Mac Lean speelt daar handig op in door het aanbieden van een bevestigings–systeem voor wandbekleding. Het universele wandbekledingsysteem vergemakkelijkt het horizontaal of verticaal bevestigen van laminaatstroken die op de muur worden ingeklikt. Laminaat is immers in oneindig veel decors beschikbaar. Handig voor zowel vaklui als doe-het-zelvers. 

Domotex
Johan Dikkeboom: “Het is voor ons zeker niet de eerste keer dat we op de beurs zullen staan. We hebben goede ervaringen met Domotex. Het is een uitgelezen kans om de relaties met onze internationale klanten te onderhouden en ook extra orders binnen te halen. Wij focussen ons op de Benelux, maar we exporteren ook naar tal van andere Europese landen. Met diverse filmpjes tonen we hoe je bepaalde vloeren moet leggen. Filmpjes en beeldmateriaal die de eisen van de EPLF (European Producers of Laminate Flooring) tastbaar maken. Wat is drukvastheid bijvoorbeeld en wat doet het met een klikverbinding van laminaat? Dat maakt het allemaal wat minder abstract.”   

Tekst: Charlotte Fouquet  Beeld: Mac Lean

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

SolidorCBV