Scratch No More
00:52
07-02-2019

Beschermvoetjes pakken de oorzaak van krassen aan

Hoe vaak komt het niet voor dat er net een mooie, nieuwe vloer is gelegd en dat er vervolgens al vrij snel krasschade ontstaat door het schuiven met bijvoorbeeld meubels? Dit probleem kan worden voorkomen door er van tevoren over te praten met uw klant én door een juist advies te geven.

Men dient er ten eerste voor te zorgen dat zoveel mogelijk vuil buiten wordt gehouden. Dit is eenvoudig op te lossen door een goede schoonloopmat bij de ingang te leggen. Maar ook door de klant te vertellen dat het reinigen met de juiste middelen en onderhouden van de vloer erg belangrijk is. De laatste stap is om goede beschermvoetjes onder het meubilair te adviseren/monteren.

Professionele beschermvoetjes
Scratch no more heeft een assortiment professionele beschermvoetjes voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten ontwikkeld, waarmee krasschade aan vloeren wordt voorkomen. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel, welke ook behouden blijft bij vervanging van het eenvoudig te wisselen beschermvoetje, is het systeem bovendien kostenbesparend. De beschermdoppen van Scratch no more gaan minimaal twee jaar mee. 

Krasvast en geluiddempend
Of het nu gaat om een PVC-vloer of een marmoleum vloer; deze pootjes krassen absoluut niet. Ook niet in combinatie met zand. Daarnaast zijn de beschermdopjes van Scratch no more geluiddempend; dus geen vervelend geluid meer bij het schuiven van de stoelen! Daarmee is Schratch no more een simpel maar zéér doeltreffend systeem, dat de oorzaak van krassen en geluid voorgoed wegneemt.

Voorkom krasschade, bescherm uw vloer en kies voor beschermdoppen die echt werken!  

Tekst en beeld: Scratch No More

Vloervak partners

Bostik Benelux b.v.