00:45
05-02-2020

COREtec® Herringbone in Dokterspraktijk Consilio in Frankfurt

Voor de renovatie van de dokterspraktijk in Frankfurt werd gekozen voor de COREtec® vloeren van USFloors en meer bepaald voor de nieuwe Visgraat vloeren van COREtec®.  Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen?

COREtec® bewijst waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector.

Dé ideale renovatievloer

Je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? COREtec® toont nog maar eens dat een nieuwe vloer leggen vandaag een koud kunstje is.

“Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je 1 keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt,” legt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®, uit.

“Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en je humeur!” Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast. 

 “Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: COREtec® , USFloors , Visgraat vloeren

Vloervak partners