De ComfortFloor® laat de meest moderne en creatieveconcepten toe en dit met tal van troeven.

00:56
20-01-2020

Creatief met gietvloeren

Strakke interieurs blijven populair. Met de ComfortFloor® bracht Sika enige tijd geleden een gietvloer op de markt die precies die strakke afwerking mogelijk maakt. Vandaag versterkt de firma zijn positie met de ComfortFloor® Marble FX, een naadloze decoratieve polyurethaanvloer die een perfect loopcomfort en eindeloze creatieve mogelijkheden biedt. 

Sika is wereldwijd bekend als een innovatieve producent van systemen en producten voor de verlijming, afdichting, waterdichting, demping en structurele versterking in de bouwsector en automobielindustrie. “Doorheen de jaren hebben we, zeker met ons uit uitgebreide gamma vloeren, een ijzersterke reputatie opgebouwd”, aldus head flooring Jari Boon. “De ComfortFloor® is een professionele oplossing voor een perfect interieur. Ze laat de meest moderne en creatieve concepten toe, en dit met tal van troeven.” 

Dankzij het zachte elastische materiaal reduceert de ComfortFloor® echo’s en het storende geluid van voetstappen. Vandaar dat de vloer bijzonder geliefd is voor openbare ruimtes.

Stille en praktische vloer

De gietvloer is geurloos en anti-allergisch, bevat geen oplosmiddelen en biedt eindeloze kleurencombinaties. Het resultaat is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slijtbestendig. Dankzij het zachte elastische materiaal reduceert de gietvloer bovendien echo’s en het storende geluid van voetstappen. Vandaar dat de ComfortFloor® bijzonder geliefd is voor openbare ruimtes. Maar ook in leef- en werkruimtes kan de oplossing op heel wat bijval rekenen.

Sinds kort maakt ook de Marble FX deel uit van het ComfortFloor® gamma. Deze naadloze decoratieve polyurethaanvloer kenmerkt zich door een nieuw ontwikkelde kleuringsmethode van de basislaag. Hierdoor is het mogelijk om tijdens de applicatie verschillende structuren en patronen te creëren in een brede waaier van basiskleuren. Bovendien voldoet deze innovatie aan de hoogste normen van loopcomfort, slijtvastheid en weerstand tegen mechanische schade.  

Tekst: Els Jonckheere
Beeld: Sika
Lees meer over: Comfortfloor , Gietvloer , Sika

Vloervak partners