De Canvas-serie is uitermate geschikt als vloeroppervlak in multifunctionele, drukbezochte ruimtes, zoals winkels en openbare gebouwen.

01:24
09-07-2020

De keramische tegel voor multifunctionele, drukbezochte ruimtes

Mosa lanceert nieuwe Canvas collectie

Bij Mosa zien ze ieder oppervlak als een canvas waarop het leven zich kan ontvouwen. De nieuwste aanwinst in het productportfolio, Canvas, is een eerbetoon aan dat idee. De serie viert de kracht van design als kunst voor iedere dag. Deze keramische vloertegels zijn ontwikkeld met het oog op veelzijdigheid en subtiliteit. Met hun verfijnd glinstereffect en tactiele afwerking sturen ze de blik van de kijker zonder specifieke voorkeursrichting over de patronen. Met hun reliëfdesign en unieke coating creëren de tegels een oppervlak dat onderhoudsvriendelijk en slipvrij is.

Ontwikkeld om zich aan te passen

Het concept van Mosa Canvas creëert een toegewijd decor voor het dagelijkse leven door eenvoud, een natuurlijke look en ingetogen eigenschappen. De tegels zijn ontwikkeld om zich aan te passen en samen te werken met omringende kleuren en designkenmerken. Deze kenmerken maken de Canvas-serie uitermate geschikt als vloeroppervlak in multifunctionele, drukbezochte ruimtes, zoals winkels en openbare gebouwen. Alle tegels worden gekenmerkt door een granulaatmix met keramische vlokken in allerlei maten en pigmenttonen, waardoor het van veraf een gelijkmatig geheel lijkt, maar het in feite het rijke resultaat is van een gelaagde samenstelling van details.

Kleuren en formaten

De Canvas-serie is verkrijgbaar in twee praktische formaten: 30 x 60 en 60 x 60 centimeter. Het kleurenpalet is geïnspireerd door de natuur en verkrijgbaar in negen varianten: van koel wit tot ivoorzwart.
Hoewel Canvas zo is ontworpen dat het patroon de blik van de kijker niet stuurt met een bepaalde voorkeursrichting, biedt het formaat 30 x 60 centimeter de optie om het oog in een bepaalde richting te leiden. Indien gewenst kan de ontwerper dit formaat gebruiken bij het creëren van een patroon of als accent in combinatie met de tegel van 60 x 60 centimeter. De tegelserie bevat eveneens traptreden en plinten.

De tegelserie bevat ook traptreden en plinten.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk grondbeginsel voor Mosa en Canvas is daarop geen uitzondering. De tegels zijn vervaardigd met de puurste materialen in een duurzaam ontwerp- en productieproces en bekroond met het Cradle to Cradle® Silver-certificaat.

Mosa is toegewijd om respectvolle contacten te onderhouden met zowel mensen als de natuur in alle aspecten van hun productiemethode en diensten. De natuurlijke feel en het pure keramische karakter van Canvas weerspiegelen dit. Ten slotte is de Canvas-serie trouw aan zijn naam. Deze natuurlijke keramische tegels hebben een fijne textuur en nodigen uit tot aanraken. Zij creëren een gevoelige, coöperatieve en ingetogen omgeving dankzij de hoogste standaarden voor ontwerp en materiaalkeuze.

Tekst & beeld: Mosa

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: Mosa

Vloervak partners