Parky is het antwoord op de vraag naar een sterke, onderhoudsvriendelijke en ecologische houten vloer.

00:47
25-06-2020

De sterkste houten vloer ooit

Met de nieuwe Parky brengt Decospan een compleet nieuwe houten vloer op de markt. De expert in Wood Solutions biedt daarmee een antwoord op de vraag naar een sterke, onderhoudsvriendelijke en ecologische houten vloer.

Het meerlaags fineerparket Parky onderscheidt zich al meer dan 20 jaar door zijn toplaag in echt hout. Leven op hout is comfortabel en gezellig. De nieuwe Parky is bovendien ook extra onderhoudsvriendelijk. De Titaniumafwerking brengt maar liefst acht sterke, onzichtbare vernislagen aan. Daarmee wordt Parky een krachtpatser tegen krassen, zelfs bij intensief gebruik. De houten vloer claimt zijn plaats in klasse 33.

Het Aqua Sealing Complete-systeem maakt bovendien komaf met vocht of bacteriën. Iedere plank en groef is waterbestendig gemaakt. Een omgestoten glas is dus geen reden meer tot paniek. En een dweil slaan kan je zonder zorgen.

Iedere plank en groef is waterbestendig gemaakt.

 

De tijdloze klasse van hout

Door een supermatte topvernis te combineren met een diepere brushtechniek, komt het hout nog meer tot zijn recht. Je integreert een Parky-vloer even makkelijk in een modern als landelijk interieur. Je kiest namelijk uit zeven houtsoorten, 24 kleuren en een planken- of visgraatmotief. Parky scoort dus in elk interieur. Binnen de Oakserie kies je uit vier stijlen: Premium, Select, Rustic Light en Rustic Nature. Eerder op zoek naar dat tikkeltje extra? Bekijk dan zeker de Walnut-serie en Character Woods, met Cotton Triba, Jatoba, Bamboo, Teak en Rosewood Santos.   

Tekst & beeld: Decospan

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: Decospan

Vloervak partners