Uzin Utz België
00:59
22-05-2018

Duurzame partner voor elke vloer

Sinds 1 januari opereert Unipro-België onder de naam Uzin Utz België. De nieuwe generatie van de eigenaarsfamilie Utz die het roer van het Duitse moederbedrijf Uzin Utz AG heeft overgenomen, wil immers een duidelijke naam in de markt zetten om de groei te consolideren. Veel verandert er echter niet in België: het Gentse bedrijf blijft dé partner bij uitstek voor de professionele vakman van vloerbekleding.

Als totaalaanbieder van zekere oplossingen voor de installatie van elk type vloer is Uzin Utz België een unieke partner. “Sinds onze oprichting in 1974 hebben we een ongelofelijke ervaring opgebouwd over alle soorten vloerbekleding, parket, tegels en natuursteen”, vertelt Marketing Manager Eline Vandorpe. “Elk project is anders en vereist andere producten en technieken. Een vloerbedekking plaatsen, is echt vakmanschap. Als Uzin Utz maken we het onze missie deze vakmensen met raad en daad bij te staan. We adviseren en begeleiden onze klanten maximaal, zelfs als het over erg uitdagende projecten gaat. En dit zowel op de werf als in ons opleidingscentrum, dat door het FVB is erkend.”

Met de merken UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo en codex levert Uzin Utz België een compleet gamma voor de plaatser van vloerbedekking. Eline Vandorpe: “Binnen het Uzin-gamma hebben we alle producten voor de opbouw van de ondergrond (inclusief producten voor renovatie en snelbouw), de voorbereiding van de ondergrond (voorstrijken, reparatieproducten, egalisaties en zelfs ondertapijten) en de verlijming van soepele vloerbekleding en parket. Met WOLFF bieden we alle machines en gereedschappen voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking. Onder het merk Pallmann zitten alle afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. En codex voorziet de professionele tegelzetter van de nodige plaatsingssystemen. Bovendien hebben we als kers op de taart sinds 1 januari 2018 ook kunstharsvloeren in ons gamma. Zoals je ziet: bij Uzin Utz is de term totaalaanbieder geen loos begrip!”

Tekst: Els Jonckheere 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

VolkswagenCDM-FLOAT