SikaScreed® HardTop-60

Een snelle uitharding zonder veel krimpen is stap één in de realisatie van een nieuwe vloer.

00:44
15-08-2019

Een parkingvloer in 48 uur

De renovatie van een parkingvloer gebeurt liefst zo snel mogelijk, maar ook zo goed mogelijk. Hoe langer een parking gesloten is, hoe meer problemen dit oplevert of inkomsten er verloren gaan. Een nieuwe oplossing die de klus klaart in slechts 48 uur klinkt dus als muziek in de oren.

De boodschap van Sika tijdens de voorbije editie van Architect@Work was duidelijk: “Met SikaScreed® HardTop-60 kan je een parkingvloer of een industriële vloer in slechts één weekend aanleggen. SikaScreed® HardTop-60 is een polymeer gemodificeerde, snel uithardende uitvlakmortel.”

Snel en sterk
Hoe lukt het Sika om de onderbrekingstijd zo kort te houden? “SikaScreed® HardTop-60 droogt snel, hardt uit zonder veel te krimpen en beschikt over een hoge slijtvastheid en druksterkte”, legt de fabrikant uit. “Kleine én grote herstellingen vormen geen probleem, zelfs niet in zwaar belaste zones. Meer zelfs, na 24 uur is de oppervlakte opnieuw bruikbaar voor zwaar verkeer. De dag nadien kan een coating aangebracht worden doordat de primer Sikafloor®-161 als curing laag fungeert.” SikaScreed® HardTop-60 is makkelijk verpompbaar uit bigbags, one-way-containers en is beschikbaar in zakken van 25 kilo. “Ook het aanbrengen van het materiaal gebeurt dus snel en eenvoudig”, klinkt het bij de specialist in chemische bouwmaterialen.

SikaScreed® HardTop-60

“De unieke kenmerken van SikaScreed® HardTop-60 garanderen een snelle montage en een sterk eindresultaat.”

Tekst: Tom Rampelbergh
Beeld: Sika

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

G10 Premium flex- voegmortelEpisol Floorline Green