Decovan Machines

De vloerstrippers van Janser zijn nu beter aangepast aan het Europees model.

01:08
25-06-2019

Exclusief verdeler van gerenommeerde vloerstrippers

Een nieuw exclusief partnership tussen Janser en Decovan Machines luidt het vloerstrippertijdperk 2.0 in. De gekende Duitse fabrikant Jasper besliste vorig jaar de productie van de machines volledig in eigen beheer te nemen. Ondertussen nam Decovan Machines de distributie van de lijn vloerstrippers over voor de Benelux en voegde er hun ongeziene klantenservice aan toe.

Janser staat voor kwalitatieve vloerbewerkingsmachines, zoals vloerstrippers. Tot voor kort zat de productie van die machines in Amerika. Daar kocht Janser de machines in om ze onder hun eigen private label te verkopen op de Europese markt. Om nog beter aan de wensen van de vloervakman te kunnen voldoen, produceert de Duitse specialist de vloerstrippers nu volledig zelf.

Op maat van de Europese markt
De productie van de vloerstrippers gebeurt in de eigen fabrieken van Janser in Duitsland en Frankrijk. Daar gebruiken ze hun jarenlange ervaring om de machines verder te finetunen. “De communicatielijnen zijn korter, de fabricatie en assemblage gecentraliseerd en de machines zijn aangepast aan het Europees model”, licht Jan Meyvis, medezaakvoerder van Decovan Machines, toe. “Bij de Amerikaanse producent was R&D door wijzigingen in de organisatie naar de achtergrond geschoven. Onderzoek en innovatie staan nu terug voorop, met als doel kwaliteit te bieden met een hedendaagse prijszetting.”

Decovan Machines

Onderzoek en innovatie staan terug voorop.


Focus op service
Dat Janser met Decovan Machines in zee gaat voor de distributie van zijn vloerstrippers in de Benelux is geen toeval. De sterke inzet op service gaf daarbij de doorslag. Jan Meyvis: “We zijn een buitenbeentje in de positieve zin van het woord. We hebben quasi alle machines op voorraad, ook voor demo’s, verhuur of als vervangmachine tijdens herstellingen. We leveren snel, ontzorgen de klant en garanderen dat zijn productie kan doorgaan als er iets stuk is.” 

Decovan Machines bestaat sinds 1965. Tien jaar geleden namen Jürgen Wieselblad en Jan Meyvis het bedrijf over. Ze groeiden de afgelopen jaren sterk, zowel qua gamma als qua afzetmarkt. Naast vloerstrippers levert Decovan Machines alle machines en gereedschappen voor ondergrondvoorbereiding en mobiele stofafzuiging.

Tekst: Stephanie Demasure
Beeld: Decovan Machines

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

MasterTop-1327-M1-sertifisert.jpgPassaqua