PVC vloer
00:56
20-03-2019

Geef je huis een natuurlijke uitstraling met een PVC vloer!

Bij de zoektocht naar de perfecte vloer voor je kamer kan je de meest uiteenlopende designs en materialen tegenkomen. Maar wat is eigenlijk geschikt? Als je een goede alleskunner in huis wilt, bekijk dan eens de mogelijkheden van een mooie PVC vloer. Hieronder vind je de voordelen op een rijtje 

Een prachtig uiterlijk
Houten vloeren zijn niet de enige kandidaat als je een rustieke en natuurlijke uitstraling wilt geven aan jouw ruimtes. PVC vloeren kunnen met diverse houten designs ook zeer sfeervol zijn en zijn vaak niet van echt hout te onderscheiden. Daarbij heb je als voordeel dat een PVC vloer niet werkt zoals een houten vloer dat doet. Kijk ook eens naar mooie designs op pvcvloeren.nl.

In de badkamer? Geen probleem!
Vaak is vocht een groot probleem voor vloeren die met name van hout zijn gemaakt. Vaak werd er vroeger voor een simpele oplossing zoals een zeil gekozen voor die ruimtes, of tegels. Maar gelukkig kan je tegenwoordig ook kiezen voor een stijlvolle PVC vloer: deze zijn bestemd tegen vocht. Je kunt dus met gemak de uitstraling van andere kamers door laten lopen.

Makkelijk onderhoud
Hou je van een mooie vloer, maar zie je op tegen het onderhoud? Bij een PVC vloer is dit juist erg makkelijk. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat als je iets van eten of drinken laat vallen er lelijke vlekken in de vloer trekken. Dit maak je met gemak schoon met een doekje. Ook hoef je niet jaarlijks aan de slag met een olie om de vloer in conditie te houden. Daarbij heb je het voordeel dat het materiaal goedkoper is, dit maakt de vloer een uitstekende keuze wanneer het budget lager is.

Vloervak partners

ThomsitXtrafloor®Flex Pro