Trae Lyx Raw Wood Effect Oil

De vloer is net als het speelgoed afgewerkt met Raw Wood Effect Oil.

00:53
24-06-2019

IJzersterke, vrijwel onzichtbare bescherming van hout

Veel mensen zouden hun houten vloer en andere houten objecten het liefst onbehandeld laten, om optimaal te kunnen genieten van de natuurlijke uitstraling. Helaas toont onbehandeld hout snel sporen van gebruik en moet je dan aan schoonheid inboeten. Trae Lyx Raw Wood Effect Oil biedt de oplossing. 

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft houten objecten – vloeren, parket, trappen, meubels, maar ook kinderspeelgoed – een nagenoeg onzichtbare en optimale matte bescherming. Er is een olie voor lichte houtsoorten, zoals eiken en grenen, en een voor donkere houtsoorten.  

In amper twee lagen
Door twee lagen aan te brengen, maak je het behandelde oppervlak water- en vuilafstotend. Het hout is eenvoudig te reinigen en te repareren. Tegelijk voelen de behandelde oppervlakken volledig naturel aan en zien ze er ook onbehandeld uit. 

Met een liter Trae Lyx Raw Wood Effect Oil kan je, afhankelijk van de houtsoort, een oppervlak van ongeveer 12 vierkante meter één laag geven. Je brengt de olie eenvoudig aan met een viltroller, olie-applicator of platte kwast, en wrijft ze daarna met een witte pad of poetsmachine om een egale, matte finish te verkrijgen. Eventuele overtollige olie wordt met een katoenen doek opgenomen.

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil

Milieubewust en onderhoudsvriendelijk
Voor het onderhoud is er de speciale Raw Wood Effect Oil reiniger. Beschadigingen zijn simpel te repareren met de Trae Lyx Raw Wood Effect Oil voor donkere houtsoorten.

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is een 100 procent V.O.S.-vrije olie. Het is gebaseerd op in water geëmulgeerde natuurlijke olie en heeft een aangename milde geur. De olie is bovendien  DIBt-gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en  speeksel- en huidvetbestendig (DIN 53160). 

Tekst: Bichemie Coatings
Beeld: Bichemie Coatings

Vloervak partners

Beleving- en kenniscentrumMasterTop-1327-M1-sertifisert.jpg