Thomsit P 699
00:41
11-04-2019

Kan tegen een stootje – parketlijm Thomsit P 699

Thomsit P 699 is de naam van de nieuwe parketlijm in het productassortiment van Thomsit. Dit product stelt nieuwe normen op het gebied van sterkte en lijmrilhardheid. Het combineert de voordelen van een 2-c-PUR-parketlijm met de eenvoudige verwerking van een 1-componentenlijm. Thomsit P 699 is de ideale partner voor de hoogste eisen: de kwalitatief hoogwaardige lijm verlijmt massieve houten vloeren snel en op betrouwbare wijze en zorgt ervoor dat de vloeren hun waarde behouden.

Nieuwe normen voor het leggen van parket
“Parket als natuurlijk materiaal “leeft” en vertoont, afhankelijk van de ondergrond, de legtechniek en het binnenklimaat, zeer verschillend gedrag. Met Thomsit P 699 brengen wij een hoogwaardige allrounder aan de start, die nieuwe normen stelt op het gebied van parketverlijming. Dankzij zijn eenvoudige verwerking, garandeert dit product een permanent stevige verlijming”, vertelt Uwe Elvert, hoofd van de afdeling Toepassingstechniek bij Thomsit, en adviseert: “De harde lijmril bouwt weliswaar weinig schuifkrachten af. Het resultaat is echter perfect wanneer de verwerker rekening houdt met de stevigheid van de ondergrond.“

Thomsit P 699 is gecertificeerd conform DIN EN 17178. Parketleggers kunnen hiermee alle soorten parkethout, massieve en meerlaagse planken, staaf-, mozaïek- en meerlaags parket alsmede hoogkantlamellen over het volledige oppervlak verlijmen.

Beschikbaarheid
Thomsit P 699 is sinds februari 2019 in een emmer van 16 kg verkrijgbaar.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

Xtrafloor®Flex ProArdex