00:42
06-02-2020

Lamett Europe opent state of the art showroom in Madrid!

Op 30 januari openden Lamett Europe NV en haar Spaanse partner Forest Panels hun nieuwe showroom The Knot in hartje Madrid, gelegen in Barrio Salamanca, gekend als één van de meest bruisende en trendy wijken van Madrid.

De naam ‘The Knot’ is logischerwijs een verwijzing naar de authenticiteit van onze eiken vloeren; een plank krijgt slechts karakter omwille van de uitgesproken structuren en knopen in het hout. The Knot wordt dé ontmoetingsplaats of het knooppunt voor architecten en projectontwikkelaars op het gebied van vloeren en design.

Als producent en distributeur van parket en ParquetVinyl hebben we een stevige internationale reputatie opgebouwd wat betreft kwaliteit, afwerking en service.” zegt Pieter-Jan Dendooven, commercial director bij Lamett Europe. “We bieden karaktervolle collecties aan voor elke stijl en ieders budget. In de projectwereld is Lamett inmiddels een begrip: door verticale integratie en een grote permanente voorraad, kunnen we aan de hoogste eisen voldoen”.

Volgens Simon Casas, CEO van Forest Panels, hebben meer dan 300 architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars de officiële opening bezocht. Het ontwerp en volledige uitvoering werd gerealiseerd door architect Javier Soldevilla. De keuze van de materialen, de kleuren en het design doen de Lamett vloeren uitstekend tot hun recht komen in dit historisch pand.

Locatie The Knot
Claudio Coello 28, 1°A
28005 Madrid
info@theknot.eu

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Lamett Europe , Showroom , The Knot

Vloervak partners