De ReadyFit-planken sluiten perfect aan, ook langs ‘obstakels’.

01:56
16-07-2020

Laminaat- en vinylvloeren, op maat geleverd

Stof- en lawaaivrije plaatsing

ReadyFit, een naam die doet wat hij belooft. Met zijn nieuwste dienst produceert Pergo laminaat- en vinylvloeren op maat van een specifieke ruimte. Planken bijsnijden tijdens de installatie is dus verleden tijd. Een vloer installeren was nog nooit ze eenvoudig.

Als plaatser krijg je met ReadyFit heel wat praktische voordelen. De installatie van de vinyl- of laminaatplanken gebeurt een pak sneller. Je hebt geen overschotten die in de vuilbak belanden, een optimale kostenefficiëntie dus. En door het versnijden tijdens de installatie te vermijden, elimineer je stof en vuil. Dat is drie keer winst in één product vervat.

Op basis van een digitaal ontwerp snijdt Pergo de planken op maat van de ruimte.

 

Plaatsing in 1, 2, 3

Het enige wat Pergo nodig heeft om de ReadyFit vloer te produceren, is een digitaal ontwerp in AutoCAD of Revit met alle details en afmetingen. Op basis van dat ontwerp worden alle planken voor je vloer op maat gesneden. Zonder details over het hoofd te zien. Hoeken, glooiende muren of uitstekende accessoires? De planken sluiten perfect aan. Ook voor de eigenlijke plaatsing biedt Pergo optimaal gemak. Elke plank krijgt tijdens de productie een volgnummer. De genummerde planken worden, samen met alle nodige accessoires voor de installatie en afwerking, geleverd. Het installatieplan toont duidelijk waar elke plank moet komen en in welke volgorde je ze plaatst. Zonder twijfel, meetwerk of kleine correcties. De vloer is in no time gelegd. Tot op de millimeter precies.

Een herkenbare huisstijl

Uiteraard is ReadyFit handig voor het vloeren in woningen. Maar het unieke concept bewijst ook zijn meerwaarde in de retail en in showrooms. Het is de beste garantie voor een herkenbare en uniforme look in meerdere locaties.

Je bent zeker van precies hetzelfde design en dezelfde hoogwaardige afwerking. Voor eender welke ruimte en gelijk welke afmetingen. Je hoeft enkel je digitaal ontwerp door te sturen en het design te kiezen. Pergo levert het installatiepakket, met bouwplan en accessoires, op elke locatie.

Elke plank krijgt tijdens de productie een volgnummer, voor een vlotte plaatsing.

 

Hoog bouwtempo en continuïteit

Pergo komt aan nog meer specifieke scenario’s tegemoet met de ReadyFit. Modulair bouwen bijvoorbeeld. De keuze voor een modulaire aanpak wordt meestal bepaald door het hoge bouwtempo. Iets wat zowel bouwheer als aannemer het liefst zover mogelijk doortrekken. Met ReadyFit is ook de vloer als het ware modulair. Je hoeft de puzzel maar ineen te leggen. De instant afwerking krijg je er bovenop.
En wat dacht je van de renovatie van hotelkamers? Als een hotel volledig moet gesloten worden om kamers op te frissen betekent dat meteen een serieus inkomstenverlies. Het hotel open houden en gasten verwelkomen met kap- en breekwerk is uiteraard ook geen optie. De stille en stofvrije plaatsing van een ReadyFit-vloer biedt een goed alternatief. Hotelgasten genieten in een rustige omgeving terwijl er in de aanpalende kamer een nieuwe vinylvloer of nieuw laminaat wordt geplaatst.

Innovator in hart en nieren

Sinds 2012 maakt Pergo deel uit van Mohawk Industries, de wereldleider in de productie en distributie van commerciële vloersystemen. Maar al veel vroeger maakte Pergo naam en faam als pionier in zijn vak. De producent zet al ruim 40 jaar in op design en duurzaamheid. Een innovatieve aanpak was steeds de drijfveer voor een uitbreiding van het aanbod. Met ReadyFit schrijft de laminaat- en vinylspecialist een nieuw hoofdstuk in zijn saga. Een met gebruiksgemak en een persoonlijke aanpak op de voorgrond.    

Tekst: Stephanie Demasure Beeld: Pergo

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: ReadyFit

Vloervak partners