Arturo Concreta

Een stoere uitstraling, dankzij de cementgebonden gietvloeren.

00:58
12-08-2019

Match your style

Een gietvloer die perfect te combineren is met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen? Of met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Eén en dezelfde cementgebonden gietvloer biedt het antwoord op beide vragen.

De Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren geven het interieur een stoere basis. De natuurlijke werking van cement, kleurpigment en water zorgt voor mooie kleurschakeringen die de vloer karakter geven. 

Systeemopbouw
Arturo Concreta bestaat uit verschillende lagen. Door op de ondergrond een primer en/of schraaplaag aan te brengen, wordt deze goed voorbereid. De ondergrond speelt namelijk een belangrijke rol in de opbouw. De cementgebonden gietvloer zelf komt bovenop deze primer. De afwerking van de vloer gebeurt met een impregneerlaag en twee lagen toplak. De impregneerlaag zorgt voor de hechting van de toplak op de cementgebonden gietvloer, de toplak beschermt de vloer en geeft deze een extra matte look.

Arturo Concreta

“Arturo Concreta past in elk interieur. Alles is mogelijk.”


Waarom Arturo Concreta?
“Arturo Concreta kan op vele plaatsen worden toegepast”, vertelt Eline Vandorpe, marketingmanager bij Uzin Utz België. “Zowel in woningen, winkels, kantoren en horecagelegenheden als in andere ruimtes met een gelijkaardige belasting is deze in het oog springende vloer geschikt. De cementgebonden gietvloer beschikt over een goede slijt- en krasvastheid en is bovendien goed bestand tegen chemicaliën. Vanwege de geringe laagdikte kan dit vloersysteem ook worden toegepast bij renovatieprojecten. Een bijkomende troef is hoe makkelijk de vloer onderhouden kan worden.” 

Arturo Concreta is beschikbaar in tien kleuren (Silver, Shell, Steel, Pebble, Shadow, Dove, Fossil, Sand, Smoke en Rust). Vermits het een cementgebonden product is dat gemengd wordt met water en kleurpigment en ter plaatse op de grond uitgegoten wordt, krijgt de vloer door de kleurschakeringen telkens een uniek uiterlijk.

Tekst: Tom Rampelbergh
Beeld: Uzin Utz België

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

Spirit