Tegels, profielen en glasdraagplaten kunnen al tijdens de planning van de badkamer op elkaar worden afgestemd.

01:03
30-06-2020

Revolutionaire installatieoplossing voor badkameraccessoires

Onder het motto ‘Klikken in plaats van boren’ lanceert Schlüter-Systems een unieke oplossing voor badkamers. De ARCLINE-reeks combineert hoogwaardige opnameprofielen met de elegante accessoires van Keuco. Het resultaat is een eenvoudige montage waarbij de tegels en afdichtingen duurzaam worden beschermd.

Met meer dan 1.100 medewerkers in zeven vestigingen in Europa en de Verenigde Staten bepaalt Schlüter-Systems al ruim veertig jaar de norm voor oplossingen bij het plaatsen en verwerken van tegels en natuursteen. De positie van marktleider kwam er niet zomaar: de firma verwierf naam en faam met haar innovatieve ideeën en hoogwaardige producten. Ook nu ontgoochelt ze niet, want de ARCLINE-reeks is uniek binnen de tegelbranche. “Het gaat om een systeem met hoogwaardige Schlüter-opnameprofielen en elegante badkameraccessoires waarbij innovatieve vormgeving, hoge flexibiliteit en functionaliteit met design worden gecombineerd”, aldus Schlüter Benelux. “De accessoires worden eenvoudigweg in de profielen geklikt. Vandaag bieden we twee profielvarianten waarmee een montage in de tegelvoegen aan de wand en op de hoeken mogelijk wordt gemaakt, zoals bij voorzetwanden. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlakken en vormen een smalle schaduwvoeg. Hiermee kunnen de verschillende accessoires uit de series EDITION 400, EDITION 11 en PLAN van Keuco, die vast op gesatineerde glasdraagplaten zijn gemonteerd, veilig worden vastgezet.”

De ARCLINE-reeks combineert hoogwaardige opnameprofielen met de elegante accessoires van Keuco.

 

Badkamerinrichting in harmonie

Het mooie aan deze oplossing is niet alleen de eenvoudige montage en duurzame bescherming van de tegels en afdichtingen. Ook, en vooral, het feit dat tegels, profielen en glasdraagplaten al tijdens de planning van de badkamer op elkaar kunnen worden afgestemd, zal voor veel installateurs en bouwheren een ware verademing zijn. “Dit kan zowel kleur-op-kleur als met contrasten”, aldus Schlüter Benelux. “De accessoires kunnen precies daar worden geplaatst waar ze nodig zijn. Zo zorgen ze voor een slimme en flexibele vormgeving van de badkamer waar de eindgebruiker nog jarenlang plezier aan zal hebben.”   

Tekst: Els Jonckheere Beeld: Schlüter-Systems

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: Schlüter-Systems

Vloervak partners