Forinn
01:04
13-09-2018

Stralon en Saffier blikvangers op Incoda

Na de recente overname door Uzin Utz Nederland BV, pakken Forinn BV, Bosgoed Groothandel en het moederbedrijf op Incoda uit met een gezamenlijke stand. Daar zullen ook de vernieuwde laminaatcollectie Saffier en de drie nieuwe vinylvloeren van Stralon de nodige aandacht krijgen.

Forinn en Bosgoed Groothandel werden op 6 februari overgenomen door Uzin Utz. “Voorlopig blijven beide ondernemingen autonoom en volledig los van elkaar functioneren en zoeken we naar de synergie”, zegt commercieel directeur Yvonne Brok. “Het doel is om het assortiment en de dienstverlening van beide groothandelsbedrijven te optimaliseren, waardoor er één groothandelscombinatie ontstaat met landelijke dekking en vestigingen op strategische locaties. Hierdoor zal de groothandel nog beter in staat zijn om aan de klantverwachtingen te voldoen.”

Stralon
Dit resulteerde recent al in de gezamenlijke introductie van Stralon. “Dit zijn drie collecties nieuwe vinylvloeren (De Wood Pro, Stone Pro en Triple XL) met een eigenzinnig karakter”, vervolgt Yvonne Brok. Het paradepaardje van deze collectie is de Triple XL, bestaande uit lange stroken in drie verschillende breedtes. Door het contrast in zowel tint als kleur geven deze vloeren met een natuurlijke houtstructuur een levendige uitstraling aan iedere ruimte. De combinatie van verschillende breedtes creëert een speels element.

Forinn
De Estrada-serie van Saffier wordt uitgebreid met nieuwe kleuren en dessins.

Saffier
Drie series en 24 dessins typeren de gloednieuwe laminaatcollectie Saffier. “We behouden de acht succesvolle dessins van de Estrada-serie en breiden deze uit met acht nieuwe kleuren en dessins. Alle producten hebben een optimale prijs-kwaliteitverhouding.” Nieuw is Grande Avenida, een extra brede 7 mm-laminaatvloer die verkrijgbaar is in vier moderne decors, die inspelen op de meest recente trends. Daarnaast is er de 8 mm laminaat Sonate, met een authentieke digitale print in vier kleuren die voor unieke decors zorgt. Ze zijn op 16, 17 en 18 september tijdens Incoda te bewonderen in de Evenementenhal van Gorinchem. www.forinn.nl   

Tekst: Bart Vancauwenberghe  Beeld: Forinn
Uitgelichte afbeelding: 
Triple XL bestaat uit lange stroken in drie verschillende breedtes. (Beeld: Sjoerd Eickmans Photography)

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

Interieur Collectie Dagen4D Tegelimport