Revoir Paris

In lijn met het assortiment is het een unieke locatie geworden, waar Revoir Parisalle tegelpatronen op een erg attractieve en verfijnde manier tentoonstelt.

02:11
04-06-2019

Unieke tegels in unieke showroom

Op amper drie jaar tijd groeide Revoir Paris uit tot één van de belangrijkste trendsetters in de patroontegelsector. Niet verwonderlijk, want de collecties van deze Belgische firma kennen hun gelijke niet. De keramische tegels met unieke patronen en zachte westerse kleuren hebben al menig hart veroverd, zelfs aan de andere kant van de wereld. Met een gloednieuw Concept Center in Groot-Bijgaarden beschikt de Belgische aanbieder nu ook over de ideale omgeving om klanten met dit indrukwekkende gamma te laten kennismaken. 

Onder grote belangstelling opende Revoir Paris op 21 maart zijn gloednieuwe Concept Center officieel. En dat is maar logisch, want tot nu toe was het onmogelijk om het volledige assortiment op één plaats te bewonderen. Dat de aanbieder van deze unieke tegels niet zomaar een ‘showroom’ zou openen, lag voor de hand. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. En ze werden ingelost. In lijn met het assortiment is het een unieke locatie geworden, waar Revoir Paris alle tegelpatronen op een aantrekkelijke en verfijnde manier tentoonstelt. In een aangenaam, warm en uiterst modern kader waar iedereen zich meteen thuis voelt. 

Revoir Paris

Met een hapje en drankje konden de aanwezigen het hele repertoire aanschouwen.

Groot aanbod op één locatie
Commercieel directeur Griet Moonen geniet nog na van de feestelijke opening. “We mochten heel wat complimenten in ontvangst nemen”, vertelt ze met een brede glimlach. “De ruim honderd importeurs, verdelers en agenten die deze speciale gelegenheid met ons kwamen meevieren, begrepen meteen onze doelstelling. Hoewel we amper vier jaar bestaan, hebben we al 125 verschillende tegels in aanbod. Dat is gigantisch veel om in zijn totaliteit te presenteren. Bovendien komen de dessins enkel tot hun recht in een opstelling met meerdere tegels. Kortom: voor onze afnemers is het onbegonnen werk om hun klanten een totaalbeeld van Revoir Paris te geven. Met het Concept Center krijgen ze echter een extra verkoopruimte tot hun beschikking. Op afspraak zijn ze welkom om zelf of met klanten het volledige Revoir Paris in optimale omstandigheden te komen ontdekken.”

Revoir Paris

Bedoeling is dat Revoir Paris in het Concept Center geregeld informatiesessies en opleidingen organiseert.

Tool voor productgericht advies
Het Concept Center, dat zich in een nieuw kantorencomplex aan de gemakkelijk bereikbare A. Gossetlaan in Groot-Bijgaarden bevindt, is geen showroom pur sang. “Eén van onze grote sterktes is dat we constant zoeken naar manieren om de klant toegevoegde waarde te bieden”, verduidelijkt Griet Moonen. “Het Concept Center zal hierin een centrale rol spelen, want dit opent nieuwe deuren voor productgericht advies. Bedoeling is dat we er geregeld informatiesessies organiseren, bijvoorbeeld over cross- en up-selling. Ook zal het personeel van de klanten er terecht kunnen voor opleidingen over de collecties. En natuurlijk wordt het dé place to be om nieuwe collecties voor te stellen.”

Revoir Paris

Met de nieuwe collectie ‘Petit Gris de Paris’ brengt Revoir Paris een meer toegankelijk gamma met 25 patronen in 25 shades of grey.

Nieuwe collectie met grotere toegankelijkheid
De filosofie werd al tijdens de opening in de praktijk omgezet. Met een hapje en drankje konden de aanwezigen het hele repertoire aanschouwen, inclusief de nieuwe collectie ‘Petit Gris de Paris’. “Met deze innovatie zetten we opnieuw een belangrijke stap vooruit”, aldus Griet Moonen. “We treden voor het eerst buiten de lijnen van de vintage belle époque-stijl en brengen een meer toegankelijk gamma met 25 patronen in 25 shades of grey. Met als extraatje: zes uni-kleuren én alles in R10 antislipuitvoering.” Met die laatste aanvulling wil Revoir Paris een antwoord bieden op de prangende vraag naar meer veiligheid in zowel private als openbare ruimtes. Net als de andere collecties is het toepassingsgebied erg breed: van vloeren over wandbekleding tot decoratieve accenten. Zelfs terrassen behoren tot de mogelijkheden, met de Tuillerie-collectie. “En in juni worden de mogelijkheden van de Atelier-reeks uitgebreid. Het immense succes van ons aanbod heeft ons er immers toe aangezet om het volledige kleurenpallet ook in 10 x 10 cm uit te brengen.”  

Tekst: Els Jonckheere
Beeld: Revoir Paris

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

ColorblockingFlooring Development Centre