00:58
24-06-2020

Veel meer dan een showroom

Met het belevingscentrum in haar nieuwe uitvalsbasis beschikt Uzin Utz over het perfecte platform om haar missie te verwezenlijken: het delen van kennis over en passie voor vloeren. Uzin Utz Base is een plek die inspireert, deuren opent en opportuniteiten creëert. Ze wordt onder meer actief gebruikt voor een nieuw opleidingsprogramma met zowel theorie als praktijk.

Inspirerend belevingscentrum

Als totaalaanbieder van betrouwbare oplossingen voor de installatie van elk type vloer heeft Uzin Utz België een sterke reputatie uitgebouwd. Het bedrijf overtuigt trouwens niet enkel met haar producten. Ook haar missie om kennis te delen, wordt door de sector sterk geapprecieerd. “Het was zelfs vanuit deze visie dat we onze nieuwe uitvalsbasis hebben gebouwd”, vertelt marketingmanager Eline Vandorpe. “De Uzin Utz Base is dan ook een van de paradepaardjes van het gebouw geworden, eentje waarop we bijzonder trots zijn. Het is een echt belevingscentrum geworden, dat op een mooie manier toelaat om belanghebbenden te informeren en te inspireren. Zelfs samenwerkingsverbanden met vooraanstaande vloerbekledingsfabrikanten zijn er terug te vinden. Het is de place to be voor alle actoren in de vloersector. Iedereen kan er terecht met vragen, technische uitdagingen, voor het opfrissen van kennis, en zo meer.”  

Kennis delen via opleidingen

Om haar vormende missie kracht bij te zetten, stelde Uzin Utz onlangs een compleet nieuw opleidingsaanbod samen. “Het is een mix van cursussen over de merken heen”, legt Eline Vandorpe uit. “Hierbij houden we rekening met de technische eigenheden van elke stiel. Een opleiding start met een lunch, in de foodtruck of in buffetvorm, gevolgd door een interessante en praktijkgerichte vorming waarmee ze basiskennis in echte expertise kunnen omzetten. Rond 16 uur wordt de dag afgesloten met een drankje, een leuke goodiebag en natuurlijk een certificaat van succesvolle voltooiing van de opleiding.”   

Tekst: Els Jonckheere Beeld: Uzin Utz

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: Uzin Utz

Vloervak partners

naamloos-1-kopieren