katla-593-kopieren

Aan weerszijden van de minerale kern vind je een sterke vinyllaag.

01:19
04-06-2020

Vinyl met de looks van een keramische vloer

Duurzame vloer voor project- en renovatiemarkt

CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec-familie van meerlagige harde vloeren. We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look en feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks natuurgetrouwe tegel- en steendecoren.

CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van pvc. Diverse slijtlagen zorgen voor een ongeziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan.

dome-797-kopieren

CERAtouch voelt aan en ziet eruit als een echte keramische tegel.

 

Snelle en eenvoudige plaatsing

Dankzij het kliksysteem is de plaatsing van een CERAtouch vloer snel en gemakkelijk. Er komt geen lijm bij kijken en dat opent talloze nieuwe mogelijkheden voor de project- en renovatiemarkt. CERAtouch kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg.

CERAtouch is zelf-uitlijnend. De vloer is honderd procent waterproof, dus ook geschikt voor natte ruimtes. Zijn smalle maar stevige voegen dragen bij tot een hyperrealistische look. CERAtouch voelt aan en ziet eruit als een echte keramische tegel, maar is de helft lichter en vergt minimaal onderhoud en reiniging.

Nog een belangrijk voordeel voor commerciële toepassingen: meteen na de plaatsing kan de CERAtouch vloer weer belopen worden. Zo wordt een eventuele opschorting van de commerciële activiteit vermeden.

nuovo-885-kopieren

De smalle, stevige voegen creëren een realistische look.

 

Geavanceerde CERAguard technologie

CERAguard is een beschermende, kras- en impactbestendige thermoplastische toplaag die speciaal voor dit product ontwikkeld werd. Zijn mat uitzicht en reliëfstructuur geven aan CERAtouch een natuurgetrouwe look en feel die het moeilijk maakt om de vloer te onderscheiden van een echte stenen of keramische vloer.

Aan weerszijden van de minerale kern vind je een sterke vinyllaag. Die zorgt voor de vorm- en maatvastheid van de vloer. De vloer staat nooit bol en ziet er langer uit als nieuw. Zelf in een druk belopen openbaar gebouw, winkel of kantoor. Een slimme keuze voor de lange termijn.   

Tekst & beeld : US Floors

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: CERAtouch , US Floors

Vloervak partners

foto-2-rosco-kopieren