Spirit

Een Spiritvloer blijft vlak, ook bij temperatuurschommelingen en aan grote raampartijen.

01:38
09-08-2019

Vinylplanken en -tegels met levendige ‘spirit’

Spirit. Zo heet de nieuwe collectie vinylvloeren van BerryAlloc. Een innovatief gamma volgens de laatste technologische ontwikkelingen en met een ruime keuze. Want in de subcollecties Home, Pro en XL is er voor elke ruimte en gebruik een geschikte optie. Telkens met eigen designs, kleuren en afmetingen.

BerryAlloc staat gekend voor zijn kwaliteit, gebruiksgemak en esthetische meerwaarde. Met de nieuwste aanvulling in het gamma, Spirit, onderstreept de producent van vloeroplossingen die reputatie. Een Spiritvloer is gemakkelijk te onderhouden, behandeld tegen krassen en dempt het loopgeluid met 20dB. Zo geniet elk gezin zorgeloos en in alle rust van het dagelijks leven.

Spirit

De planken of tegels zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.


Temperatuur- en waterbestendig
Aan de zuidkant van een woning of in een koude omgeving: Spirit geeft geen krimp. Tijdens de ontwikkeling is sterk gefocust op de stabiliteit van de collectie. “Ook na veelvuldig opwarmen en afkoelen blijft de vloer vlak, dankzij de innovatieve technologie en de nabehandeling van de planken. Spirit is dus perfect te combineren met vloerverwarming en -koeling”, geeft de producent mee.

Je installeert Spirit bovendien evengoed in de badkamer of de keuken. De vloeren zijn 100 procent waterbestendig en vormvast. Afwerken kan met waterbestendige plinten in de bijhorende kleur. Zo garandeer je een volledig waterbestendig resultaat. Een veilig alternatief voor wie bijvoorbeeld de sfeer van houten parket wil in zijn badkamer.

Makkelijke renovatie
Even snel een vloer leggen? Dankzij het handige 2G en/of 5G kliksysteem of de zelfklevende ondervloer is het met Spirit geen loze belofte. Je hoeft een bestaande vloer, bij renovatie, trouwens niet uit te breken. Je monteert de nieuwe Spirittegels of -planken er gewoon bovenop. Je kan ze ook rechtstreeks op de bestaande vloer lijmen. 

“Het leggen van een Spiritvloer is kinderspel”, klinkt het bij BerryAlloc. “Je hoeft geen zaag of ander gereedschap boven te halen. Het enige wat je nodig hebt is een cuttermes, ongeacht de ondergrond. Zo bespaar je bij verbouwingen niet enkel op tijd, maar ook op stof en opkuiswerk achteraf. Daardoor is Spirit een gemakkelijke en praktische keuze voor elk renovatieproject.”

Spirit

Bij de Pro en XL-collectie zijn de prints en de voelbare structuren perfect op elkaar afgestemd.


De charme van echt hout
Na afloop zijn de designs in houtstructuur nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Bij de Pro en XL-collectie zijn de prints en de voelbare structuren perfect op elkaar afgestemd. De zichtbare nerven matchen dus met wat je voelt. Dat is het recept voor de authentieke look en feel van hout met de praktische voordelen van vinyl. 

Met de extralange planken – liefst 1,83 meter – uit het Spirit XL-gamma of de grote tegels van 60 op 90 centimeter trek je de charme van echt hout door in de uitstraling van extragrote formaten. Spirit XL geeft een ruimte in een handomdraai een luxetintje, in elk gewenst design en met een robuust resultaat. Zo biedt Spirit een perfecte match voor elk interieur.

Tekst: Stephanie Demasure
Beeld: BerryAlloc

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Vloervak partners

VIEK-Machines.comArturo Concreta