01:00
22-07-2020

’Vinylvloer zonder vinyl’: uitbreiding woongezond assortiment designvloeren is een feit

De ‘vinylvloer zonder vinyl’ heeft sinds zijn introductie in 2018 een stevige positie in de markt verworven. MEISTER heeft voor dit platformconcept met vier verschillende productopbouwopties voor uiteenlopende toepassingen veel positieve reacties ontvangen, zowel vanuit de vakhandel als van de eindklanten. Nu wordt de productreeks uitgebreid met moderne landhuisdelen en nieuwe trendy decors.

Naast de bekende korte planken en het tegelformaat, is de designvloer MeisterDesign vanaf nu ook verkrijgbaar in het alom geliefde en trendy formaat van een landhuisdeel. Deze landhuisplanken zijn beschikbaar in een watervaste uitvoering met dubbele kurklaag, ‘comfort’ (DL 600 S), in het verbouwingsvriendelijke en watervaste ‘flex’ (DL 400), en als waterproof allround variant ‘life’ (DL 800). Met 16 (DL 600 S/DL 400) of 8 decors (DL 800) blijft de keuze aan hoogwaardige eikenimitaties, zoals we van het merk gewoon zijn, bijzonder groot.

Trendthema Terrazzo

Ook de korte planken en tegels krijgen een omvangrijke update. Naast de bestsellers uit het huidige ‘vinylvloer zonder vinyl’-assortiment, worden er voor de houtdecors vijf nieuwe opties toegevoegd, met zowel lichte kleuren in Scandinavische stijl alsook de donkere kleuren die momenteel populair zijn. ”Bij onze tegels vind je onder andere het trendy thema ‘Terrazzo’ dat in een lichte en een donkere variant wordt uitgevoerd.”

Platformconcept Made in Germany

Geurneutraal, vrij van weekmakers en warmtebestendig. De designvloer MeisterDesign is als ‘vinylvloer zonder vinyl’ het woongezonde antwoord op veel traditionele vloeren van vinyl. MeisterDesign biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar dan zonder de voornamelijk ecologische en technische nadelen. Hij beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is honderd procent Made in Germany.

De designvloer MeisterDesign is verkrijgbaar met vier verschillende opties voor
de productopbouw:

• MeisterDesign. comfort: De behaaglijke comfortvloer met extra kurklaag.

• MeisterDesign. flex: De slanke designvloer met geringe opbouwhoogte.

• MeisterDesign. life: De ongecompliceerde allrounder om te klikken.

• MeisterDesign. pro: De extra dunne professionele vloer voor volledige verlijming.

Tekst & beeld: MeisterWerke

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.
Lees meer over: Meister

Vloervak partners