Thomsit

Met Thomsit kun je elk project aan. Thomsit is een kwalitatief hoogwaardig merk voor de vloer- en parketplaatser, maakt wereldwijd onderdeel uit van de BASF organisatie en valt onder de PCI Group. Thomsit biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren. Het assortiment bestaat uit producten voor het repareren en voorbereiden van vloeren, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en lijmen.

Het Thomsit assortiment bestaat onder meer uit:

 • Dekvloeren (o.a. E 40 H en SE 93)
 • Vochtschermen en voorstrijkmiddelen (o.a. R 755 en R 766)
 • Egaliseermiddelen (o.a. XXL Power en XXL Xpress)
 • Vloerlijmen (o.a. TL 280 en K 188E)
 • Parketlijmen (o.a. P 625 en P 685)
 • Ondervloeren (o.a. TF 303 en TF 404)

Paradepaardjes in het assortiment van Thomsit zijn; Thomsit XXL Power, premium stofarm egaliseermiddel met een hoge druksterkte uitstekend geschikt voor gebruik onder PVC of parket, Thomsit DS 40 egaliseermiddel voor dikke lagen uitermate geschikt voor toepassingen in de renovatiesector, Thomsit K 188E, hoog rendement dispersiekleefstof voor de nat- en hechtverlijming van PVC-vloerbedekking en Thomsit Flextec parketlijmen, elastische lijmen geschikt voor elk type parket. Ook voor tapijt en linoleum heeft Thomsit een geschikt product, namelijk de T 440, TL 280 en L 240D.

Nieuw in ons assortiment:

 • Thomsit UK 840 Universele vloerbedekkingslijm. Met deze lijm kun je elk project aan. Thomsit UK 840 heeft een zeer grote hechtkracht, is eenvoudige te verwerken en is geschikt voor een breed toepassingsgebied.
 • Thomsit K 190 F vezelversterkte rubber- en PVC-vloerbedekkingslijm, voor alle absorberende ondergronden. K 190 F maakt indruk met een uitzonderlijk eenvoudige verwerking en een gering verbruik. Het product stelt nieuwe normen voor de natte verlijming dankzij een grote hechtkracht en een harde lijmril. Zelfs zeer moeilijk te verlijmen designvloerbedekking wordt stevig op de ondergrond gehouden. Zodoende wordt naadvorming op effectieve wijze tegengegaan.

Thomsit

BASF Nederland B.V.
Bezoekadres:
Karolusstraat 2
4903 RJ Oosterhout
Postadres:
Postbus 132
4900 AC Oosterhout
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Karolusstraat 2, 4903 RJ Oosterhout
      [titel] => BASF Nederland B.V.
      [nr] => A
    )

)