Beau Flor

Beauflor

Beauflor® , één van de leidinggevende producenten van vinyl vloeren, biedt een uitgebreide collectie van hoog-kwalitatieve cushion vinyl rollen en vinyl planken.

Geleid door trends en de laatste technologische optimalisaties, streven we ernaar om onze klanten te inspireren en tevreden te stellen. Ontdek onze vinyl vloeren met een natuurlijke steen of hout look voor uw huiskamer, slaapkamer, hal, badkamer, keuken of bureau. Beauflor® heeft prachtige vinyl vloer oplossing voor elke ruimte. In ons doel om onze product kwaliteit te verbeteren, zijn we beloond geweest met een CSTB label  voor bepaalde product kwaliteiten. Nu heeft u de voordelen van makkelijk te onderhouden, indrukwekkende geluidsabsorptie en een extreem lang blijvende vinyl vloer. Hiernaast streven we ernaar om onze impact op het milieu te reduceren en te groeien op een zo duurzaam mogelijke manier. Dit is de reden waarom onze vinyl vloeren 100% recycleerbaar en REACH* conform zijn.

Gezonde klanten relaties zijn de sleutel in ons streven naar toenemende duurzaamheid van onze producten en diensten. Daarom investeren we voortdurend in het verhogen van onze product kwaliteit. Ons productie team in België bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde mensen die ervoor zorgen dat onze vinyl vloeren eruit springen ten op zichtte van de concurrentie.

(*) REACH is een reglementering van de Europese Unie, gericht tot het verbeteren van de bescherming van de menselijke gezondheid en het milieu tegen risico’s van chemische producten, maar tegelijk gericht tot het verbetering van de competitiviteit van de EU chemie industrie.

Lid van de Beaulieu International Group
Beauflor®  is onderdeel van de Beaulieu International Group, een vernieuwde internationale groep met hoofdkantoor in België. Vandaag heeft de groep een sterke marktpositie dankzij een uitgebreid aanbod van perfect afgewerkte vloeren, grondstoffen en half afgewerkte producten. Beauflor®  maakt deel uit van de vloeren afdeling, een Europese leider in wall-to-wall bevloering (tapijt, needle felt, artificieel gras, cushion vinyl, vinyl planken, laminaat en parket). Beaulieu International Group telt 4519 werknemers verdeeld over 25 bedrijven, 14 verkoopbureau’s en  verschillende distributie centra verspreid over 16 landen. In 2016 had Beaulieu International Group een omzet van 1,7 miljard Euro.

Beauflor

Bezoekadres:
Rijksweg 442
8710 Wielsbeke
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Rijksweg 442, 8710 Wielsbeke
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)