BerryAlloc

BerryAlloc®  biedt een wijd aanbod van interieur oplossingen voor residentiële en commerciële projecten, gaande van laminaat, vinyl planken, parket tot muur panelen. De uitgebreide BerryAlloc® productassortiment heeft een levenslange garantie, is duurzaam en komt tegemoet aan alle esthetische en technische vereisten: kwaliteit, gevarieerde afwerkingen, duurzaamheid, lange levensduur en makkelijke installatie.

Geleid door trends en de laatste technologische optimalisaties, streven we ernaar om onze klanten te inspireren en tevreden te stellen. Ontdek onze vinyl of laminaat met een natuurlijke steen of hout look voor uw huiskamer, slaapkamer, hal, badkamer, keuken of bureau. Of kies voor een parket voor een authentieke look & feel. BerryAlloc®  garandeert een prachtige vloer voor elke ruimte. Hiernaast streven we ernaar om onze impact op het milieu te reduceren en te groeien op een zo duurzaam mogelijke manier.

Gezonde klanten relaties zijn de sleutel in ons streven naar toenemende duurzaamheid van onze producten en diensten. Daarom investeren we voortdurend in het verhogen van onze product kwaliteit. Ons productie team in België bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde mensen die ervoor zorgen dat onze vloeren eruit springen ten op zichtte van de concurrentie.

Lid van de Beaulieu International Group
BerryAlloc®  is onderdeel van de Beaulieu International Group, een vernieuwde internationale groep met hoofdkantoor in België. Vandaag heeft de groep een sterke marktpositie dankzij een uitgebreid aanbod van perfect afgewerkte vloeren, grondstoffen en half afgewerkte producten. BerryAlloc®  maakt deel uit van de vloeren afdeling, een Europese leider in wall-to-wall bevloering (tapijt, needle felt, artificieel gras, cushion vinyl, vinyl planken, laminaat en parket). Beaulieu International Group telt 4519 werknemers verdeeld over 25 bedrijven, 14 verkoopbureau’s en  verschillende distributie centra verspreid over 16 landen. In 2016 had Beaulieu International Group een omzet van 1,7 miljard Euro.

BerryAlloc

Bezoekadres:
Industrielaan 100
8930 Menen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Industrielaan 100, 8930 Menen
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)