Bijlard International

Over ons en onze lijmen
Sinds 1956 ontwikkelt, produceert en verdeelt Bijlard International lijmen en kitten voor de professionele markt. Bijlard heeft in al die jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd en veel klanten van het eerste uur gebruiken tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid onze producten.

Wij leveren lijmen die afgestemd zijn op de wensen van de klant. Alle producten van Bijlard International staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole van de afdeling Research & Development. Iedere menging wordt nauwkeurig gecontroleerd en geanalyseerd om u, als klant, het allerbeste product te kunnen leveren.

R & D is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten, productie-optimalisatie, recepturen en het testen van lijmen op nieuwe materialen. R & D steekt veel energie in verbeteringen op het gebied van kwaliteit, kosten, verwerkingseigenschappen en producteigenschappen onder invloed van de steeds strenger wordende regelgeving.

Ons assortiment bevat milieuvriendelijke, ongevulde, aromaat-vrije en gebruiksvriendelijke lijmen en kitten van uitzonderlijke kwaliteit. Onze producten vinden hun weg naar de houtverwerkende industrie, interieurbouw en vloerbranche. Klanten met raad en daad op de werkvloer bijstaan en mogelijkheden om productieprocessen goedkoper en/of efficiënter te laten verlopen: Bijlard is méér dan een leverancier, wij zijn uw partner!

Klantgerichtheid, snelle levering en een uitstekende service zijn naast de kwaliteits- en milieueisen de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

Dynea
Bijlard International is sinds 2012 agent en distributeur van het gerenommeerde merk Dynea.

Bijlard levert voornamelijk Prefere lijmen voor industriële en houtverwerkende bedrijven, voor dragende en niet-dragende constructies. De lijmen zijn bij voorkeur geschikt om snel constructies aan elkaar te verlijmen, dat kan variëren van 30 tot 180 seconden.

Prefere vult het uitgebreide assortiment houtlijmen van Bijlard Int. uitstekend aan met MUF-, UF- en EPI-lijmen en wij zijn het oor en oog van Dynea in de Benelux. Door de intensieve samenwerking komt men tot een perfect product voor de eindverbruikers.

Dynea innoveert, ontwikkelt, produceert en verkoopt houtlijmsoorten voor klanten in Europa. Onze samenstellingen variëren van aminoharsen tot polyurethaansoorten, emulsiepolymeren en hotmelt-lijmen. Met onze diepgaande chemische expertise en decennia ervaring leveren wij complete en hoogwaardige chemische oplossingen, lijmen, apparatuur, gereedschap, software en consulting-services.

 

Bijlard International

Bezoekadres:
Platinastraat 141
2718 SR Zoetermeer
Postadres:
P.O.Box 398
2700 AJ Zoetermer
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Platinastraat 141, 2718 SR Zoetermeer
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Bijlard International

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Bijlard International. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Ceragres