GMT

GMT of Granite & Marble Technology, is een gekende naam in de wereld van de natuursteenverwerking en aanverwante sectoren.

Als exclusief verdeler van verschillende Italiaans machinebouwers, die elk een wereldspeler zijn in hun domein, hebben ze de voorbije jaren een trouw klantenbestand opgebouwd in de Benelux. Het assortiment omvat CNC frees- & waterjetmachines, CNC brugzagen, polijstmachines (horizontaal of verticaal), waterbehandeling systemen, diamantdraadzagen, manipulatie, robotisme en stofafzuigsystemen.

Eind 2008 verhuisde GMT naar een nieuwbouw in Ronse. Sindsdien kunnen geïnteresseerde klanten in de toonzaal terecht voor een demonstratie op maat. Professionals zijn meestal pas zeker van een aankoop als ze de machine in werking hebben gezien en een goed beeld hebben van de capaciteit en alle mogelijkheden. Een gepersonaliseerde demonstratie laat ook toe om de klant te overtuigen van het bedieningsgemak en de expertise die zijn leverancier in huis heeft.

GMT staat met haar eigen personeel in voor de installatie, opleidingen en de dienst na verkoop.  Hiervoor hebben zij 4 ervaren technici in dienst die ook zelf regelmatig opleidingen volgen bij de diverse fabrikanten.

Kortom een dynamisch bedrijf met toekomstvisie en een enthousiast team.

GMT

Bezoekadres:
Nieuwe Pontstraat 11
9600 Ronse
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nieuwe Pontstraat 11, 9600 Ronse
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)