Loetino

Loetino is een importeur en groothandel op het gebied van natuursteen en keramiek tegels. Wij bieden voor zowel binnen als buiten keramische vloertegels, houtlook tegels, vintage tegelsmozaïek en verschillende soorten wandbekleding. Gevestigd in Schijndel, importeren wij vanuit de gehele wereld diverse tegels en natuursteen direct bij de bron. Samen hebben we dan ook al meer dan 100 jaar ervaring in huis op het gebied van natuurstenen vloeren.

Service
Hoog in het vaandel staan flexibiliteit, service en continuïteit waarbij prijs niet uit oog verloren gaat. Door efficiënt in te kopen kunnen wij goede marges garanderen voor de diverse handelaren en dealers van Loetino. Dit alles gebeurt met de diverse medewerkers die persoonlijke contacten onderhouden met zowel de klant als de fabrieken in de wereld.

Met meer dan 200.000 m² diverse natuursteen en keramische soorten op voorraad, kunnen wij onze dealers in Nederland snel en effectief leveren. Met een magazijnruimte van meer dan 3.000 m² wordt deze voorraad optimaal beheerd.

Showroom XL
De showroom XL gevestigd in Schijndel toont meer dan 200 soorten tegels in vele kleuren, maten en structuren. De showroom XL is een grote inspiratiebron voor verschillende stijlen en sferen. Er zijn diverse opstellingen en badkamers aanwezig waarbij vloer-, wand- en decortegels worden gecombineerd. Ook krijgen onze dealers de extra mogelijkheid om gebruik te maken van de Showroom XL met hun klanten.

Voor ons als tegelgroothandel is het belangrijk dat wij onze producten zo waarheidsgetrouw tonen. Speciale daglichtlampen zorgen ervoor dat de juiste kleuren van de tegels zichtbaar zijn. Om de structuur en nuance van de vloeren te laten zien, zijn de tegels in grote presentatievlakken gelegd en is er een monsterkast aanwezig wat het mogelijk maakt om zelf aan de slag te gaan met het zoeken van de juiste tegel combinatie. Verkopers van Loetino staan ieder momenteel klaar om de klant te voorzien van vrijblijvend advies.

Loetino

Bezoekadres:
Duinweg 18
5482 VR Schijndel
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Duinweg 18, 5482 VR Schijndel
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)