Meister

MeisterWerke is een familiebedrijf opgericht in 1930 en stelt momenteel meer als 650 mensen te werk in een idyllisch Duits dorpje Meiste dat slechts 400 inwoners telt. Onder leiding van Johannes Schulte,  Guido Schulte en Ludger Schindler, realiseert ze een jaarlijkse omzet van meer dan €150 miljoen. MEISTER is het belangrijkste merk en wordt wereldwijd in meer dan 80 verschillende landen verkocht.

De MEISTER producten worden in België aangeboden via de houthandel. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door innovatie en een productie die 100% in Duitsland plaatsvindt. De belangrijkste producten zijn laminaat – en parketvloeren, panelen, designvloeren, kurk en linoleum. De nieuwe laminaatvloeren zijn onderverdeeld in een Classic en een Premium programma. De Premium laminaatvloeren hebben een Diamond Pro oppervlak, zijn antistatisch en geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De Classic laminaatvloeren beschikken over heel mooie designs aan aantrekkelijke prijzen.

MEISTER heeft  zich altijd gefocust op innovatie en is de innovatieleider in de industrie met nieuwe producten zoals Lindura en Nadura, beide gebaseerd op de houtpoedertechnologie. Deze vernieuwende vloeren hebben de eigenschappen dat ze zo hard als steen zijn maar zo warm als hout en bovendien heel erg betaalbaar zijn voor de consument.

In 2015 lanceerde MEISTER Catega Flex, de eerste flexibele 5mm clic designvloer in een 2m lange plank. Hun producten worden altijd ontwikkeld met respect voor de natuur en de gezondheid van de mens, zo biedt MEISTER geen tropische houtsoorten aan, bevatten de Catega Flex Vloeren geen ftalaten en zijn ze bovendien 100% PVC-vrij. MEISTER staat daarom ook garant voor kwaliteit 100% made in Germany.

Meister

Bezoekadres:
Johannes-Schulte-Allee 5
59602 Rüthen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Johannes-Schulte-Allee 5, 59602 Rüthen
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)