Nora

nora flooring systems : Uw partner voor vloer- en systeemoplossingen
nora flooring systems ontwikkelt en produceert hoogwaardige rubber vloerbekledingen, trapvormen en accessoires onder het merk nora® met als doel veilige en gezonde ruimtes te creëren.

Elk gebouw is anders
De eisen die gesteld worden aan het ontwerp en de technische eigenschappen van onze producten worden bepaald door de gebouwen waarin ze toegepast worden. Van de transportsector, over de industrie en het onderwijs, tot en met de zorgsector, elke ruimte heeft zijn eigenheid en verwachtingen. Daarom ontwikkelt nora producten en oplossingen die zo optimaal mogelijk afgestemd zijn op de verschillende toepassingen.

Harmonie tussen functionaliteit en vormgeving
Met nora® vloerbekledingen kan er ruimte-overschrijdend gewerkt worden, waarbij uiteenlopende functionele eigenschappen toch binnen een uniform vormgevingsconcept passen en er steeds een sfeer gecreëerd wordt die past bij het gebouw.

Zo kan een norament® 926 grano worden toegepast in een gang, terwijl de geleidende versie ervan wordt gebruikt in een aangrenzend operatiekwartier.

Fascinerend materiaal rubber
De nora vloerbekledingen bestaan volledig uit rubber. Daardoor zal bijvoorbeeld het rollen met voorwerpen, zoals bedden of eetkarren in zorginstellingen of stoelen en tafels in scholen, de robuuste vloerbekleding niet beschadigen.

Daarnaast dragen de bewezen producteigenschappen van rubber, zoals een goede ergonomie, uitstekende akoestiek en milieuvriendelijkheid bij aan een gezonde omgeving. Alle nora vloerbekledingen zijn vrij van PVC en weekmakers (ftalaten) wat bijdraagt tot het creëren van een verbeterde binnenluchtkwaliteit.

Nora

Hoeilaart Office Park
Bezoekadres:
Ildefonse Vandammestraat 1-7, Building C
1560 Hoeilaart
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Ildefonse Vandammestraat 1-7, Building C, 1560 Hoeilaart
      [titel] => Hoeilaart Office Park
      [nr] => A
    )

)