Parador

PARADOR

Sinds de oprichting in 1977 is Parador GmbH uitgegroeid tot het toonaangevende merk voor hoogwaardige producten voor vloer- en wandontwerp. Het assortiment bestaat uit parket-, laminaat- en elastische vloeren en wand- en plafondpanelen, die worden vervaardigd in het Duitse hoofdkantoor in Coesfeld en op de Oostenrijkse productiesite Güssing.

Parador werd voor zijn uitstekende productdesign al meermaals bekroond met internationale prijzen; waaronder de Red Dot design Award, de Interior Innovation Award en de German Design Award.

Als traditioneel houtverwerkend bedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen op het gebied van materialen, productie, verpakking en logistiek. Sinds 2011 is Parador partner van de stichting ‘Plant-for-the-planet’, die zich inzet voor bebossing en klimaatrechtvaardigheid wereldwijd.

De verdeling van PARADOR op de belgische markt gebeurd door de firma YEPP .  Tussen beide bedrijven bestaan verschillende synergieën waaronder hun streven naar innovatie, klantgerichtheid en doorgedreven service.

www.paradorfloors.be


YEPP we’ve got it !!

YEPP is reeds vele jaren actief op de Belgische markt als de groothandel/fabrikant voor alles wat vloeren betreft.  Naast hun eigen productie in massieve en meerlaagse parketvloeren, is YEPP uitgegroeid tot één van de meest complete aanbieders van parket, laminaat en vinylvloeren alsook alles wat toebehoren en werkmaterialen betreft.

YEPP heeft de verdeling van tal van A-merken in vloeren zoals:  PARADOR, CORETEC, BAUWERK, BAMBOUTOUCH, MFLOR, MOODS, GRIZZLY, enz…

YEPP heeft niet enkel een interieurprogramma maar eveneens een groot aanbod in exterieurproducten zoals terrasplanken, toebehoren en massief houten gevelbekleding.

Ecologie wordt net als bij PARADOR hoog in het vaandel gedragen, daarom zijn ze oa.  ook  FSC enPEFC gecertificeerd.

Parador

YEPP NV
Bezoekadres:
Zierenbosstraat 2
2300 Turnhout
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Zierenbosstraat 2, 2300 Turnhout
      [titel] => YEPP NV
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Parador

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Parador. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.