Parketfabriek Lieverdink

In het Achterhoekse Doetinchem treft u een gemoedelijke parketfabriek die nog ouderwetse normen en waarden hanteert bij de productie van een eerlijk kwaliteitsproduct. Dat wil overigens niet zeggen dat Parketfabriek Lieverdink uitsluitend traditionele parketvloeren levert. Als grootste producent van parketvloeren in Nederland is Parketfabriek Lieverdink zeer bewust bezig met innovatie en productontwikkeling. Met een groot aantal aansprekende merken en doordachte vloerproducten is Parketfabriek Lieverdink een vooroplopende marktpartij, waarmee het ook nog eens zeer prettig zakendoen is.

Parketfabriek Lieverdink levert uitsluitend aan parketspeciaalzaken en parketteurs in Nederland. Als consument kunt u via de website volop vloerinspiratie opdoen. Bij Lieverdink mag u rekenen op een volmaakt natuurproduct, vervaardigd door ervaren mensen die met bezieling werken aan kwaliteit.

Parketfabriek Lieverdink houdt al sinds jaren van hout. Het familiebedrijf produceert hoogwaardige parketvloeren. Lieverdink werd inmiddels door meerdere generaties geleid en werkt nog volgens de regels van het oude ambacht. Alle mogelijke profielen worden uit massief hout geschaafd en vervolgens bewerkt, opdat de uiteindelijke parketvloeren een leven lang meegaan. Kwaliteit is voor Lieverdink dan ook een eerste vereiste.

In de afgelopen drie decennia heeft Lieverdink zich uitsluitend gericht op de vervaardiging en levering van parket aan parketspeciaalzaken in Nederland en daarbuiten. Hierin kent het bedrijf een specialisatie op het gebied van traditionele parketvloeren. Uit meer dan 40 houtsoorten worden prachtige stroken, visgraatmotieven en patroonvloeren vervaardigd en geleverd. Dit doet Lieverdink uitsluitend aan de vakhandel, die de vloeren, als prachtige creaties, bij de mensen thuis brengt. Naast de traditionele parketvloeren levert de onderneming ook verouderde vloeren, mozaïekvloeren, randafwerkingen, plaatsingsbenodigdheden en meer. Een trouwe klantenkring werd opgebouwd, zowel in Nederland als in het buitenland. Steeds meer bedrijven in de vakhandel zien Lieverdink inmiddels als een betrouwbare partner in parketvloeren. De strikt gehanteerde afspraak-is-afspraak-mentaliteit zorgt ervoor dat het aantal afnemers nog steeds gestaag groeit.

Parketfabriek Lieverdink

Bezoekadres:
Logistiekweg 3
7007 CJ Doutinchem
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Logistiekweg 3, 7007 CJ Doutinchem
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)