Schlüter-Systems KG

Schlüter-Systems KG is wereldmarktleider van innovatieve producten en systemen “rondom tegels”. De onderneming uit Iserlohn in Duitsland ontwikkelt praktische en betrouwbare innovatieve systemen voor het plaatsen van keramische tegels en natuursteen.

Met de ontwikkeling van de nu wereldwijd bekende Schlüter®-SCHIENE in 1975 legde Werner Schlüter de basis voor het succesverhaal van zijn nieuwe firma. Als het gaat om een afsluiting van tegelbekledingen kan tegenwoordig niemand meer om de naam Schlüter heen. Het omvangrijke portfolio van het familiebedrijf omvat talrijke andere oplossingen, zoals systemen voor barrièrevrije douches, ontkoppelings- en drainagematten of kwaliteitsvolle profielen met LED-verlichting. Het portfolio is in de volgende competentievelden onderverdeeld:

 • Techniek en design met profielen,
 • Afdichting/ontkoppeling/afwatering/contactgeluidisolatie,
 • Balkons en terrassen,
 • Bekledingsconstructietechniek,
 • Plaatsingsondergronden, alsook
 • LichtProfielTechniek.

In totaal bestaat het assortiment uit meer dan 10.000 artikelen. Meer dan 1600 medewerkers in Iserlohn, zeven bedrijven in het buitenland en talrijke internationale servicebureaus maken het mogelijk dat elke klant de best mogelijke service krijgt en “meer plezier met tegels” heeft.

Schlüter-Systems KG

BENELUX bureau
Bezoekadres:
Schotelven 28
2370 Arendonk
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Schotelven 28, 2370 Arendonk
      [titel] => BENELUX bureau
      [nr] => A
    )

)