Solidor

Solidor Rubber & Products, gevestigd in het West-Vlaamse Wevelgem, is een gerenommeerd fabrikant van rubber– en kunststof producten/oplossingen voor een ruime keuze aan toepassingen in de bouw, machinebouw, chemische nijverheid, voedingsindustrie en andere sectoren. Naast een ruim aanbod aan eigen producten en standaardoplossingen wordt bijzonder veel aandacht besteed aan specifieke oplossingen op maat van de individuele klant.

REGELBARE TERRASDRAGERS VOOR HOUTEN TERRASSEN

Solidor terrasdragers zijn traploos in hoogte verstelbaar van 1 cm tot 1 meter. Ze worden in heel Europa toegepast voor het ophogen en pas brengen van houten terrassen, plankenvloeren, metalen roosters en kunststof PVC planken. Draagvermogen en weerstand tegen veroudering zijn optimaal gegarandeerd (WTCB testrapporten ter beschikking).

REGELBARE TEGELDRAGERS VOOR BETON OF KERAMISCHE TEGELS

Regelbare tegeldragers van Solidor zijn traploos in hoogte verstelbaar van 1 cm tot 1 meter. Ze worden in heel Europa toegepast voor het ophogen en pas brengen van terrassen, tegels, metalen roosters en kunststof PVC planken. Draagvermogen en weerstand tegen veroudering zijn optimaal gegarandeerd (WTCB testrapporten ter beschikking).

Solidor

Bezoekadres:
Kouterstraat 11b
8560 Wevelgem
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Kouterstraat 11b, 8560 Wevelgem
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)