Stone Consulting NV

Stone Consulting NV, firma met hoofdzetel in België, Oostkamp (Brugge) en opgericht in 2000 door Julien Vanhollebeke. Meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van stenen en keramiek werden gebruikt om bij diverse buitenlandse firma’s joint vendure af te sluiten en, of door het leveren van machines en knowhow te komen tot diverse nieuwe producten met speciale afwerkingen.

Op vandaag is Stone Consulting werkzaam in Azië, China, India, Vietnam en Indonesië en in Noord Afrika in Tunesië en Marokko. Onze website www.stoneconsulting.eu toont u aan welke goederen wij in onze diverse magazijnen hebben en waarbij onze klanten de reële stock online kunnen volgen en zelf hun bestelling in “real time” kunnen plaatsen. Voor  klanten die rechtstreeks containers kopen hebben wij ook een uniek “tracé en tracking” systeem opgebouwd waarbij de containers van bij bestelling tot levering kunnen gevolgd worden met de op en aanmerkingen.

Gestart in 2000 als verkoop van enkel volle containers, hebben wij voor drie jaar de commerciële naam STONE SENSES in het leven geroepen om klanten te bedienen die onze speciale materialen wensten te presenteren. Deze materialen kunnen per hoeveelheden afgehaald worden in één van onze magazijnen.

In ieder land staat een team van medewerk(st)ers ter beschikking die de materialen in de snelste en beste omstandigheden afleveren en verschepen. Onze exportlanden zijn wereldwijd en in China en India importeren wij diverse Europese blokken. Deze blokken of de versneden platen  worden in de wereld verkocht. In onze fabrieken ontwikkelen wij jaarlijks talrijke nieuwe producten. Sommige bewerkingen  kunnen aanzien worden als sterk innoverend en vernieuwend. Hierdoor bekomen onze handelspartners een exclusief product die kan verkocht worden aan een gezonde winstmarge en waarmee de eindverbruiker ook tevreden is.

Stone Consulting NV

Bezoekadres:
Gaston Roelandtsstraat 16 b1
8020 Oostkamp
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Gaston Roelandtsstraat 16 b1, 8020 Oostkamp
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)