Magazines / Nr 01 2019

Nr 01 2019

Innovaties op maat van uw klanten

Een interieur – zij het residentieel, commercieel of industrieel – staat of valt met de doordachte keuze en professionele plaatsing van de vloer. Daar zijn we het ongetwijfeld over eens. Warm parket, onverwoestbaar vinyl of verrassende keramische tegels: ze zetten stuk voor stuk hun stempel op een ruimte. Uiteraard is klant koning. Maar u wil uw klanten natuurlijk een uitgebreide keuze en een uitstekende service bieden. Daarvoor vindt u in deze nieuwe editie van Vloervak de perfecte leidraad.

Hoe u uw klanten steeds de optimale vloeroplossing voorstelt? Door de trends en de technische innovaties op de voet te volgen. De komende pagina’s schotelen we u weer heel wat nieuws voor. Van de nieuwe laminaatcollectie van BerryAlloc en de waterpasserende kleiklinker van Wienerberger tot de regelbare terrasdrager Premium van Solidor en de univer- sele dispersielijm van Thomsit. Bovendien tonen we u hoe het ook anders kan, bijvoorbeeld door betonvloeren te veredelen zoals Husqvarna. U merkt het al: u vindt in deze Vloervak opnieuw genoeg stof tot nadenken én een aanzet om in actie te schieten.

Zoals u ondertussen gewoon bent, schotelen we u ook in dit magazine een gezonde dosis inspiratie voor. U ontdekt hoe het marktplein van Sint-Lievens-Houtem met Chinese en Portugese graniet werd omgetoverd tot een zuiderse boulevard. Of misschien doet u wel ideeën op met het verhaal van vinylvloerenproducent IVC. Zij renoveerden een iconisch gebouw langs de E17 in Waregem en maakten er een heus Flooring Development Centre van. Begin gerust al te brainstormen over uw eigen klantbeleving.

De pioniers in dit magazine tonen het met concrete innovaties: in de vloersector durven we buiten de lijnen kijken. We breken de grenzen open en zoeken voortdurend naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Dat onze casestudies zich niet beperken tot interieurs hoeft dan ook niet te verbazen. Want het openbaar domein biedt evengoed kansen om te excel- leren. Dat hebben ze in het West-Vlaamse Rollegem-Kapelle goed begrepen. De nieuwe fietspaden in de dorpskern zijn er aangelegd in rode betonstraatstenen. Veilig, comfortabel en snel geplaatst.

We wensen u alvast veel leesplezier, inspiratie en ambitieuze dromen toe.

Stephanie Demasure

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: