Magazines / NR 01 2020

NR 01 2020

Een positief post-coronaverhaal

Beste lezer,

Wellicht had je net als ons uitgekeken naar heel wat vakbeurzen en -evenementen. Covid-19 besliste er helaas anders over. Gelukkig is het na een wekenlange periode van het credo ‘Blijf in uw kot’ tijd om stilaan terug uit ons kot te komen. Misschien kon je, afhankelijk van de aard van je projecten, aan de slag blijven. Of ben je volop bezig aan je heropstart. Het opvolgen van de hygiënemaatregelen en de regels rond social distancing vraagt enige creativiteit in de organisatie van de werkzaamheden. Maar onze sector is weerbaar, dus samen gaan we ervoor.

En uiteraard zijn er nog steeds veel dingen om naar uit te kijken. Zo wordt er achter de schermen vol goede moed en enthousiasme verder gewerkt aan de organisatie van Houtpro+. De driejaarlijkse vakbeurs staat gepland voor november in de Brabanthallen. Er zijn ondertussen 180 standhouders bevestigd en de aanvragen blijven binnen komen. Iedereen staat dus te popelen om er terug in te vliegen. Op Houtpro+ kan je hopelijk terug volop netwerken en innovatieve producten en technieken ontdekken. Want al viel het openbaar leven de afgelopen maanden wat stil, de zin voor vernieuwing binnen de vloersector deed dat natuurlijk niet.

Het ziet er ondertussen naar uit dat we onze buitenlandse vakantie in de meeste gevallen zullen moeten inruilen voor een staycation. Hoog tijd dus om die terrassen te boosten en de beleving in eigen tuin aantrekkelijker te maken. Kom je graag helemaal voorbereid aan de start? Dat treft. Deze Vloervak zoomt onder meer in op regelbare terrasdragers en de tegeltrends in natuursteen.

Kop op, hou het veilig en vooral: veel leesplezier.

 

Stephanie Demasure

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: